12. 05. 2019 - 08:59
GUARDIOLA UOČI VAŽNE UTAKMICE UVEO SANKCIJE: "O njima se ne...
907
Shares
GUARDIOLA UOČI VAŽNE UTAKMICE UVEO SANKCIJE:

GUARDIOLA UOČI VAŽNE UTAKMICE UVEO SANKCIJE: "O njima se ne priča!"

12. 05. 2019 - 08:59
0
Shares

Ukoliko danas od 16 sati pobijedi Brighton u gostima, Manchester City postat će prva momčad nakon deset godina koja je obranila naslov engleskog prvaka.

Guardiolina momčad je u povijesnom dvoboju s Liverpoolom preživjela tri teške utakmice u završnici prvenstva protiv Uniteda, Tottenhama i Leicestera i od šestog naslova prvaka dijele je još samo tri boda. Liverpool u isto vrijeme igra kod kuće protiv Wolverhamptona i bilo kakav kiks bi Kloppove dečke u slučaju pobjede gurnuo na prvo mjesto.

Pritisak na City je u posljednjih mjesec dana golem i svi njegovi navijači osluškivat će rezultat s Anfielda ako stvari ne bude išle po planu u Brightonu. Niko na klupi Cityja neće smjeti znati rezultat te utakmice. Tako je odlučio Pep Guardiola.

"Bio je vrlo jasan i rekao je svima na sastanku da ne želi znati što se događa u Liverpoolu. Želi da se svi koncentriraju samo na utakmicu s Brightonom i rekao je da je o Liverpoolu zabranjeno pričati. Strašno respektira Liverpool, ali je svjestan da je naslov isključivo u rukama njegove momčadi i ne želi da je bilo što dekoncentrira na putu do pobjede. Korištenje mobitela je na klupi zabranjeno", rekao je Sunu izvor blizak klubu.

Dogodi li se senzacija i City kiksa, priliku za utješnu nagradu imat će sljedeće subote u finalu FA Cupa protiv Watforda.

Učitaj još novosti