11. 05. 2019 - 15:07
Veznjak Manchester Uniteda odlazi u PSG
907
Shares
Veznjak Manchester Uniteda odlazi u PSG

Veznjak Manchester Uniteda odlazi u PSG

Sport.ba
11. 05. 2019 - 15:07
0
Shares

Igrač Manchester Uniteda Ander Herrera dogovorio je sve uvjete s francuskim PSG-om i na ljeto će tako bez odštete napustiti klub u koji je stigao 2014.

U tom razdoblju postao je jedan od najkonstantnijih i najvažnijih Unitedovih igrača, a ukupno je odigrao 189 utakmica. U PSG-u će dobiti trogodišnji ugovor s plaćom oko 200 hiljada eura sedmično, tvrdi Mirror.

"Crvena je boja u mom srcu. Znao sam to od prvog puta kada sam igrao ovdje i od trenutka kada sam je počeo nositi. Klub s hiljadama navijača koji poštuju i sjećaju se svakog igrača koji je davao sve od sebe. Osjećao sam se posebnim kada bih čuo kako uzvikuju moje ime. Bio sam ponosan kada su navijači odlučili da sam dijelom nevjerojatne povijesti ovog kluba. Svaki put kada sam predstavljao United, svaku utakmicu, u pobjedama i porazima, čak i kada nisam mogao pomoći na terenu razumio sam što predstavlja ovaj klub", rekao je Herrera pa nastavio:

"Sjećat ću se skoro svake utakmice koje sam odigrao u ovom dresu jer je bila istinska čas igrati za najveći klub u Engleskoj. Hvala za pet nevjerojatnih godina", završio je Španjolac, a njegove riječi prenijeli su skoro svi engleski mediji.

Učitaj još novosti