11. 05. 2019 - 10:37
"IZGLEDA KAO VELIKA VREĆA MASTI": Američki sportski novinar...
907
Shares

"IZGLEDA KAO VELIKA VREĆA MASTI": Američki sportski novinar opleo po Jokiću

Sport.ba
11. 05. 2019 - 10:37
0
Shares

Čuveni američki sportski novinar, Stiven Ej Smit, u emisiji „First Take“ komentarisao je fantastičnu igru Nikole Jokića.

Smit je sa oduševljenjem pričao o načinu na koji as Denvera igra u ovom plej-ofu, a pritom se i malo našalio na njegov račun.

„Jokić u ovoj seriji prosječno bilježi  26 poena, 14 skokova i 8 asistencija, dok Džamal Marej beleži 24 tako da je jasno da Denver trenutno igra svoju najbolju košarku“ rekao je Smit dodavši:

„Lopta ide u ruke Jokiću, čovjeku koji izgleda kao velika vreća masti, momak ne može da skoči sa trotoara na ivičnjak, zaboga. Neverovatno, to je nevjerovatno, ali ovaj momak je nestvarno efikasan, toliko je pametan i briljantan kao košarkaš da je to nevjerovatno. Morate da ga udvajate. Kada je Jokić bio udvojen u ova tri poraza, njegovi saigrači su promašivali otvorene šuteve, a ja ne vidim takav ishod utakmice broj sedam“.

Denver u nedelju igra protiv Portlanda u svom „Pepsi Centru“ odlučujući sedmi meč za plasman u veliko finale Zapadne konferencije NBA lige.

Učitaj još novosti