11. 05. 2019 - 08:40
BOMBETINA S OLD TRAFFORDA Solskjaer otpisao Lukakua, a Đavoli...
907
Shares
BOMBETINA S OLD TRAFFORDA Solskjaer otpisao Lukakua, a Đavoli ekspresno dogovorili napadača: Stiže jedan od najboljih, a i sjajni ofanzivac nadomak Old Trafforda

DYBALA I COUTINHO PRED DOLASKOM U UNITED

BOMBETINA S OLD TRAFFORDA Solskjaer otpisao Lukakua, a Đavoli ekspresno dogovorili napadača: Stiže jedan od najboljih, a i sjajni ofanzivac nadomak Old Trafforda

Sport.ba
11. 05. 2019 - 08:40
0
Shares

Prema pisanju španskih medija, Manchester United će morati izdvojiti čak 100 miliona eura ukoliko planiraju dovesti jednu od najvećih zvijezda Barcelone Philippea Coutinha.

coutinho2

Tu informaciju su objavile novine AS, koje navode kako je bivši veznjak Liverpoola na izlaznim vratima Camp Noua, a šanse za to su sada još i veće nakon što Katalonci ispali iz Lige prvaka.

messi-coutinho-barca

S dovođenjem Brazilca tokom zimskog prelaznog roka povezivao se Manchester United, koji će ga ponovo pokušati dovesti i u predstojećem ljetnom prelaznom roku, ali za to će im biti potrebno 100 miliona eura.

coutinho

Pored njega, još jedna zvijezda koja bi mogla otići je i Ivan Rakitić, ali to još uvijek nije sigurno, s obzirom da Ernesto Valverde itekako računa na njega, te je jedan od igrača koje je španski stručnjak najviše koristio ove sezone.

ivan-rakitic-i-edin-dzeko

U međuvremenu, pojavile su se špekulacije kako je Manchester United s Juventusom dogovorio i dolazak Paula Dybale. Ipak, kako bi doveli i njega i Coutinha, brojne zvijezde će morati napustiti Old Trafford. Jedan od onih koji će otići je i Ander Herrera, za kojeg Daily Mirror piše kako je već sve dogovorio s Paris Saint-Germain.

dybala

Navodno, riječ je o trogodišnjem ugovoru, po kojem će španski reprezentativac zarađivati 160,000 funti sedmično. Pored njega, otići bi mogao i Romelu Lukaku, na kojeg Ole Gunnar Solskjaer ne računa u novoj sezoni.

lukaku

(Sport.ba)

Učitaj još novosti