09. 05. 2019 - 11:54
ČELNICI SU DUGO ZASJEDALI I DONIJELI NAJTEŽE ODLUKE Valverde...
907
Shares
ČELNICI SU DUGO ZASJEDALI I DONIJELI NAJTEŽE ODLUKE Valverde je bivši, a ove dvije PLANETARNE ZVIJEZDE su na prodaju!

ESPN OTKRIO

ČELNICI SU DUGO ZASJEDALI I DONIJELI NAJTEŽE ODLUKE Valverde je bivši, a ove dvije PLANETARNE ZVIJEZDE su na prodaju!

Sport.ba
09. 05. 2019 - 11:54
0
Shares

Šokantno ispadanje Barcelone iz Lige prvaka donijelo je neočekivane turbulencije na "Nou Campu". Tako se uveliko raspravlja o sudbini Ernesto Valverdea, trenera pod kojim su Katalonci drugu godinu zaredom eliminisani iz najelitnijeg takmičenja i to nakon što su iz prvih mečeva imali ogromnu prednost.

valverde-messi

Podsjećamo, prošle godine nisu zadržali 4:1 protiv Rome, a sada 3:0 protiv Liverpoola. Valverde će najvjerovatnije biti bivši, već nakon završetka sezone, a stidljivo se spominje trener Ajaxa Erik Ten Hag kao nasljednik.

tenhag

Philippe Coutinho bi definitivno trebao napustiti Barcelonu posebno nakon užasne partije u porazu njegovog kluba u Ligi prvaka od Liverpoola, navodi ESPN. Brazilac je odigrao katastrofalnu partiju u polufinalu protiv svog bivšeg kluba, a pojedini ljudi iz uprave kluba u izjavi za ESPN su kazali kako je jasno da “Coutinho nije igrač za Barcelonu.” Kao nove destinacije pominju se Manchester (žele ga i City i United), te Bayern.

coutinho2

coutinho

Također, neizvjesna je sudbina i Ivana Rakitića, koji je donedavno bio heroj Barcinih navijača. Nekako se sve preko noći promijenilo, Hrvat igra znatno ispod svog nivoa, a sljedeće sezone tu će biti i mlađahni Frenkie de Jong.

ivanrakitic

U velikoj anketi dnevnika Marce čak 48% bijesnih navijača Barcelone priželjkuje odlazak Ivana Rakitića iz kluba ovog ljeta, a još bi im bilo draže da klub napuste trener Valverde, Philippe Coutinho i Kevin Prince Boateng… Čini se da će čelnici njihove želje zaista i uslišiti.

boateng1

(Sport.ba)

Učitaj još novosti