09. 05. 2019 - 10:22
LAVINA PSOVKI I UVREDA ZA IVANA RAKITIĆA Ovim potezom je...
907
Shares
LAVINA PSOVKI I UVREDA ZA IVANA RAKITIĆA Ovim potezom je naljutio sve navijače Barcelone

SKANDAL

LAVINA PSOVKI I UVREDA ZA IVANA RAKITIĆA Ovim potezom je naljutio sve navijače Barcelone

Sport.ba
09. 05. 2019 - 10:22
0
Shares

Ivan Rakitić izazvao je bijes navijača i uprave Barcelone. Nakon što je u historijskom debaklu protiv Liverpoola u polufinalu Lige prvaka bio najgori igrač Barcelone, za što ga je primjerice katalonski Sport ocijenio nulom, otišao je na zabavu.

rakitic-instagram

Barcelona je prvu utakmicu polufinala LP-a na svom terenu dobila 3:0 i očekivalo se da će na Anfieldu lako obraniti ogromnu prednost. Umjesto toga, izgubila je 4:0 i doživjela debakl za klupsku i historiju Lige prvaka. 

Rakitić i Coutinho su po dojmovima svih gledalaca i reportera bili daleko najgori igrači kod užasne Barcelone. 

Hrvatski veznjak katalonskog velikana umjesto da se nakon toga zavuče u mišju rupu na par dana i pritaji dok se ne slegnu puste kritike na njegov račun, dva slobodna dana koje je Valverde dao igračima, iskoristio je tako da je otišao na "Feria de Abril", poznato slavlje u Sevilli.

rakitic-statistika

Tamo se nasmijan slikao s Joseom Mariom del Nidon Carrascom, sinom bivšeg predsjednika Seville, koji se naravno na Instagramu pohvalio fotografijom s legendom kluba. To je pokrenulo lavinu psovki i uvreda navijača Barcelone za Rakitića ispod slike na spomenutoj društvenoj mreži. Zgražali su se nad postupcima jednog od glavnih krivaca za katastrofu njihove ekipe, koji umjesto da tuguje nakon užasa u Liverpoolu, nasmijan slavi.

Del Nido junior izbrisao je fotografiju dva sata nakon objave, ali bilo je prekasno. Jer vijest je naravno došla i do uprave Barcelone, koja je Rakitića hitno pozvala "na konsultacije".

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti