08. 05. 2019 - 16:26
MESSI SE RASPLAKAO KAO BEBA: Napali ga navijači
907
Shares
MESSI SE RASPLAKAO KAO BEBA: Napali ga navijači

MESSI SE RASPLAKAO KAO BEBA: Napali ga navijači

08. 05. 2019 - 16:26
0
Shares

Leo Messi je tužan nakon utakmice u kojoj je Liverpool pobijedio Barcu i prošao u finale Lige prvaka. Dok je cijeli Anfield orio od sreće i veselja, Argentinac je bijesan kao ris odjurio u svlačionicu gdje se zatvorio. Kako piše Guardian, Leo se slomio, zaplakao i priznao da mu je to najteža noć u karijeri. 

Nekoliko minuta nakon toga Messi je pozvan na doping kontrolu, a pošto je imao problema s mokrenjem unatoč popijenim silnim količinama vode, ostao je na Anfieldu sve dok nije obavio zadatak. Ostala ekspedicija Barce odjurila je busom brzinom svjetlosti na aerodrom i usamljeni Argentinac ostao je sam na Anfieldu.

Negdje oko jedan sat ujutro po našem vremenu, a ponoć po engleskom, Messi je napokon dobio dopuštenje da se može pridružiti suigračima te je u društvu tim menadžera Pepea Coste otišao prema aerodromu, a onda tamo novo iznenađenje.

Skupina ljutih i nervoznih navijača, razočarani užasnom igrom Barcelone, vidjeli su vidno utučenog Argentinca kako prolazi i odmah krenuli prema njemu. Bilo je tu svakakvog vrijeđanja i psovki, čak su neki krenuli i u obračun, ali tjelohranitelji su spasili Lea, piše Mundo Deportivo.

Dok ga je jedna skupina napadala, ostatak Barcinih navijača je podržavao Messija i pljeskali su mu dok je prolazio kontrolu. 

Učitaj još novosti