07. 05. 2019 - 12:31
TRUMP U JEŽ CIPELAMA OSVOJIO SVJETSKO PRVENSTVNO: 'Snooker ili...
907
Shares
TRUMP U JEŽ CIPELAMA OSVOJIO SVJETSKO PRVENSTVNO: 'Snooker ili žene? Oboje!'

NEVJEROVATNO

TRUMP U JEŽ CIPELAMA OSVOJIO SVJETSKO PRVENSTVNO: 'Snooker ili žene? Oboje!'

Sport.ba
07. 05. 2019 - 12:31
0
Shares

Judd Trump (29) u ponedjeljak je osvojio naslov svjetskog prvaka u snookeru.

OK, bio je Trump svojevremeno i broj 1 (2012. op.a.), ali u finalu ga je čekao legendarni John Higgins koji ga je 2011. već tukao u finalu Svjetskog prvenstva.

Trump je sa 18-9 isprašio svog škotskog rivala i osvojeno Svjetsko prvenstvo zapravo je kruna ove sezone. Trump je slavio na Mastersu, na Svjetskom Grand Prixu, Otvorenom prvenstvu Sjeverne Irske i sada na Svjetskom prvenstvu.

Vrhunskih 27 frameova gledateljima su priuštili Trump i Higgins, a u posljednjim frameovima Trump je bio raspoloženiji i koncentriraniji i ludilo je moglo početi.

Judd Trump je dečko iz Bristola, ali je pomalo atipičan Englez. U društvu ga zovu 'Mr. Haircut 100', a iako to možda ne odaje toliko za biljarskim stolom - veliki je ženskaroš.

Jednom prilikom su ga pitali: 'Da moraš birati između života playboya i igrača snookera što bi bio?', a ovaj je ispalio:

- Pa oboje! - iako, dodao je da mu titula playboya možda i ne priliči.

Hm, kad pogledamo njegov životni stil dobije se drugačiji dojam. Dizajnerska odjeća, skupi automobili, odmori na luksuznim detinacijama - poprilično glamurozno.

Judd Trump preferira i vozi BMW-e te Rolls Roycesove i ima bogatu kolekciju jurilica kojom se često pohvali na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RR ????⭐️????

Objavu dijeli Judd Trump (@judd147t)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????????‍♂️

Objavu dijeli Judd Trump (@judd147t)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s a celebration ????

Objavu dijeli Judd Trump (@judd147t)

Trump obožava putovanja, a nakon naporne sezone voli otići na luksuzne destinacije. Često s prijateljima ode do New Yorka, Los Angelesa, a bio je i u Dubaiju kod legendarnog 'Salt Baea', majstora odrezaka kod kojeg je bila svaka javna osoba koja drži do sebe i svog statusa u društvu.

Britanac nosi samo dizajnersku odjeću, a najčešće ga možemo vidjeti u Gucciju, dok je na ruci nezaobilazan Rolex. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????

Objavu dijeli Judd Trump (@judd147t)

Prozivala ga je javnost, pisalo se da nije dovoljno posvećen sportu, da će ga upravo život playboya koštati karijere. Ipak, on je naslovom svjetskog prvaka dokazao da je šampion i prije svega sportaš, a devet milijuna funti na računu potvrđuju da je usput i jako uspješan.

"Na Twitteru mi je u statusu pisalo da samo povremeno playboy, ali maknuo sam to" - kazao je Trump koji se s godinama uozbiljio.

Zamislite koliko uđe u glavu protivnicima kad se na natjecanjima pojavi u svojim jež-cipelama. Naime, ekstravagantan kakav je, Judd Trump na turnire dolazi u crnim ulaštenim cipelama koje su prepune metalnih zubaca. Zvijezda je rođena.

1
(Sport.ba)

Učitaj još novosti