06. 05. 2019 - 15:38
PROCURIO IZGLED CITYJA NAREDNE SEZONE Pep Guardiola želi samo...
907
Shares
PROCURIO IZGLED CITYJA NAREDNE SEZONE Pep Guardiola želi samo DVIJE SUPERZVIJEZDE, šeik izdvojio čak 200 miliona S NJIMA IDE PO LIGU PRVAKA

KROOS I VARANE VELIKE ŽELJE

PROCURIO IZGLED CITYJA NAREDNE SEZONE Pep Guardiola želi samo DVIJE SUPERZVIJEZDE, šeik izdvojio čak 200 miliona S NJIMA IDE PO LIGU PRVAKA

Germanijak.hr
06. 05. 2019 - 15:38
0
Shares

Pep Guardiola kad dođe u neki novi klub, rasproda igrače koji se ne uklapaju u njegovu filozofiju igre, čak ako je riječ o nositeljima igre momčadi, te dovede one koji su više po njegovom guštu. U ove tri nepune sezone na klupi Manchester Cityja šefovi su mu ispunili sve moguće hireve, ali još uvijek nije uspio osvojiti toliko željenu Ligu prvaka.

guardiola

Ovo ljeto odlučio je da su mu potrebna još dva imena za savršenu momčad, a klupski vlasnik odlučio je njegove želje poduprijeti kešom i osigurati mu 200 milijuna eura za pojačanja. Obojica će biti igrači Real Madrida jer Pep smatra kako mu za naslov u Europi trebaju igrači koji imaju iskustvo osvajanja velikih trofeja.

61676596-manchester-city

Nadolazeće Ljeto Real Madrid planira prodati nekoliko kapitalaca, a Guardiola je odlučio ugrabiti rijetku priliku te dovesti dvojac koji je stavio svoje prste na manje-više sve trofeje u nogometu, ali još je dovoljno mlad i gladan da želi još. Riječ je o Toniju Kroosu i Raphaelu Varaneu. Isco je također bio na Pepovom popisu, naprotiv, bio je najbolji igrač Reala po njegovom viđenju, ali eliminirao se sam jer mu, smatra katalonski stručnjak, nedostaje profesionalnosti.

kroos

varane5

isco

Kroos će biti jednostavnija od dvije mete, smatraju španjolski mediji, jer se navodno zasitio Madrida i zahtjevnih navijača Kraljevskog kluba te je spreman za novi izazov, a Premier liga je jedan od rijetkih preostalih u njegovoj nogometnoj karijeri.

kroos

Varane će biti nešto teži zalogaj jer je već uspostavio kontakt s PSG-om i on je navodno uznapredovao, ali u međuvremenu se i Zidane navodno predomislio te nije siguran želi li ga uopće prodati.

2

Učitaj još novosti