05. 05. 2019 - 14:16
UNITED PRONAŠAO NAPADAČA U FRANCUSKOJ Strašni golgeter stiže...
907
Shares
UNITED PRONAŠAO NAPADAČA U FRANCUSKOJ Strašni golgeter stiže na Old Trafford

ENGLESKA

UNITED PRONAŠAO NAPADAČA U FRANCUSKOJ Strašni golgeter stiže na Old Trafford

Sport.ba
05. 05. 2019 - 14:16
0
Shares

Đavoli" igraju sezonu za zaborav, odavno su ostali bez šansi da se domognu ijednog trofeja, Solskjer je u decembru preuzeo ekipu od Mourinha, serijom dobrih rezultata kupio je sebi trogodišnji ugovor, ali u posljednje vrijeme je postalo jasno da će i Norvežanin imati velikih problema na "Old Trafordu".

manchester-united-v-swansea-city-premier-league-old-trafford

Zbog svega, United bi mogao da doživi velike promjene ovog ljeta, šuška se da bi klub mogao da napusti i Romelu Lukaku, a izgleda da su mu pronašli i zamjenu.

Naime, United sprema ponudu za napadača Olimpik Liona Musu Dembelea.

dembele
Bivši napadač Fulhama i Celtica skrenuo je pažnju na sebe još dok je igrao pod Slavišom Jokanovićem na "Krejven Kotidžu", ali je ubrzo napustio London i kao slobodan igrač pojačao škotski Celtic.

U dresu "Kelta" je nastavio da napreduje, klubovi sa Ostrva su ga redovno pratili, da bi ovog ljeta napravio novi iskorak u karijeri, pojačao je Lion.

Trebalo mu je par mjeseci da se adaptira, a onda je počeo redovno da trese mreže, pa je tako stigao do brojke od 17 golova za Lion u svim takmičenjima.

Našao se i na radaru PSG-a, a sada su se i "Đavoli" uključili u priču.

"L'Equipe" prenosi da bi Dembele mogao da bude dostupan za oko 50 miliona eura, što je za današnje uslove sasvim korektna cifra.

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti