02. 05. 2019 - 16:00
CHELSEA I SARRI U VELIKIM PROBLEMIMA: Frankfurt zadovoljno...
907
Shares
CHELSEA I SARRI U VELIKIM PROBLEMIMA: Frankfurt zadovoljno trlja ruke, nevjerovatna prednost za sjajnog Luku Jovića i drugove

LIGA EVROPE

CHELSEA I SARRI U VELIKIM PROBLEMIMA: Frankfurt zadovoljno trlja ruke, nevjerovatna prednost za sjajnog Luku Jovića i drugove

Sport.ba
02. 05. 2019 - 16:00
0
Shares

Čelsi ima turbulentnu sezonu iza sebe, ipak, dobrim rezultatima u posljednjih nekoliko mečeva mogli bi drastično da poprave situaciju.

chelsea

Večeras se u polufinalu Lige Evrope sastaju sa Ajntrahtom iz Frankfurta, potom za vikend igraju meč sa Votfordom u okviru Premijer lige. Ciljevi su osvajanje LE i četvrto mjesto u Premijer ligi, a u finalne mečeve u sezoni "Plavci" ulaze sa nekoliko velikih problema.

eintracht-frankfurt

Antonio Ridiger je završio sezonu, on se povrijedio još tokom poraza od Liverpula (0:2), ali je donijeta odluka da proba da odigra kroz povredu do kraja sezone. To se nije isplatilo, ponovo je nastao problem sa meniskusom tokom duela sa Mančester junajtedom, pokidao je njemački reprezentativac meniskus i provešće tri mjeseca van terena. Da stvar bude još gora, povredu Ahilove tetive doživio je i iskusni Geri Kejhil, te Sari za mečeve protiv Ajntrahta i Votforda može da računa samo na Davida Luiza i Kristensena od centralnih bekova.

sarri010219-0

Tu je i Sezar Aspilikueta, koji umije da se snađe na poziciji štopera, vidjet ćemo ko će se Luizom igrati u paru, on ili Danac.

Povrede Ridigera i Kejhila olakšavaju posao Luki Joviću, jednom od najboljih streijlaca Bundeslige i Lige Evrope ove sezone, a "Plavci" će večeras u prvom meču polufinala gostovati u Frankfurtu.

Srbin će biti u centru pažnje, vidjet ćemo da li će nastaviti svoj golgeterski niz, sigurno je da će imati lakši zadatak nego što se očekivalo.

Utakmica između Ajntrahta i Čelsija je na programu večeras od 21h na "Komercbank areni" u Frankfurtu, revanš je na programu za nedelju dana u Londonu.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti