30. 04. 2019 - 12:00
SVI PROTIV SVIH: Prvo VELIKA ČISTKA, onda trošenje novca
907
Shares
SVI PROTIV SVIH: Prvo VELIKA ČISTKA, onda trošenje novca

KO JE NA METI ?!

SVI PROTIV SVIH: Prvo VELIKA ČISTKA, onda trošenje novca

Sport.ba
30. 04. 2019 - 12:00
0
Shares

Situacija u klubu loša, u posljednjih nekoliko nedelja nevolja za nevoljom, sukobi među igračima, iz Katara stižu vijesti da bi gazde mogle da uzmu metlu...

velika551388020181125114306

Novi problemi u Parizu, poslije sukoba sa Mbapeom koji traje više od mjesec dana, a tiču se nepoštovanja klupske discipline, kao i nekih komentara poslije meča, Tomas Tuhel je sada ljut na Nejmara.

Brazilac je udario navijača Rena poslije poraza u finalu kupa i sada rizikuje minimum četiri meča suspenzije.

"Neprihvatljivo je takvo ponašanje, jednostavno nema opravdanja, u porazu moraš da pokažeš respekt", grmeo je Tuhel.

Nejmar je za loše rezultate optužio mlađe igrače, "koji pričaju, umjesto da slušaju trenera i saigrače", a spekuliše se da je mislio na Areolu i Kimpembea.

Problemi se množe, čak se priča da je i pozicija predsednika Al Kelaifija ugrožena, Tuhel je potpisao ugovor na još dvije godine, međutim, ko zna, možda porodica Al-Tani jednostavno promijeni sve.

Klub bi trebalo da napuste, Dreksler, Dani Alveš i Kavani, a plan je da se PSŽ okrene mlađim igračima Odlaze i Menije, Nkunku i Nsoki, a klub se nada da će Betis otkupiti Lo Selsa za 25 miliona, kao i da će Lokomotiva Moskva isplatiti 10 miliona za Kričkovijaka. Time bi se skupio novac da se izbegnu nova FFP ograničenja. Takođe, Paredes koji je doveden zimus iz Zenita nije opravdao očekivanja i mogao bi da ode, želi ga nekoliko italijanskih klubova, plaćen je 25 miliona evra, nije se snašao u Parizu.

Još je rano govoriti o pojačanjima, PSŽ želi De Heu, što je izvesno, ali u pitanju je teška misija, na meti su Ndombele iz Liona, čak se sada pominje i Garet Bejl koji bi stigao na pozajmicu, ali ti izvori nisu baš pouzdani. Stiče se utisak da će se klub prvo osloboditi suvišnih igrača, treba da do 1. juna već prodaju fudbalere za 60 miliona evra, što neće biti tako teško, pa će onda uslediti pojačanja. Direktor Antero Enrike bi trebalo da dobije šansu još ovog leta, novi promašaji bi verovatno značili da gubi posao.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti