30. 04. 2019 - 10:54
STOJKE ČESTITAO ZVEZDI TITULU: Hvata ga jeza i obliva hladan znoj
907
Shares
STOJKE ČESTITAO ZVEZDI TITULU: Hvata ga jeza i obliva hladan znoj

SALE JE VELIČINA

STOJKE ČESTITAO ZVEZDI TITULU: Hvata ga jeza i obliva hladan znoj

Sport.ba
30. 04. 2019 - 10:54
0
Shares

Poslije poraza u derbiju, golman Partizana se pomirio sa epilogom trke za titulu, iako matematički još nije sve gotovo. Ipak, nešto drugo ga mnogo više brine.

Bio je Partizan u četvrtak na ''Marakani'' u prilici da sebi olakša plasman na evropsku scenu, a istovremeno i da zakomplikuje Zvezdi posao u borbi za titulu, ali crno-bijeli su poraženi sa 2:1, pali na peto mjesto, a Zvezda se dodatno učvrstila na vrhu i još je samo teorija dijeli od odbrane trona.

Poslije svega, golman Partizana Vladimir Stojković je svjestan da že šampionski pehar ostati na ''Marakani'', pa je u intervjuu za ''Informer'' već uputio čestitku ''vječitom rivalu''.

''Prevashodno, sportski je da se čestita Crvenoj zvezdi na tituli, iako ima još da se igra do kraja.

Što se nas tiče, nema šta, teško je kada se pogleda tabela. Moramo da pobijedimo u srijedu Mladost iz Lučana i da što pre izborimo odlazak u Evropu.

Takođe, moramo da osvojimo Kup kako znamo i umijemo. Biće teško, ali to je jedino što nam je preostalo'', izjavio je Stojković.

Kraj tekuće sezone će najvjerovatnije označiti i kraj dugogodišnje, blistave karijere Partizanovog legendarnog kapitena Saše Ilića. Upravo to je nešto sa čime se Stojković teško miri, pa bi volio da ''Sale igra još malo...''

''Biće teško bez Saše. Kad razmišljam o tome, oblije me hladan znoj i hvata me jeza.

Eto, nadam se da će se nešto promijeniti i da će ostati još godinu. Znam koliko voli fudbal i Partizan, ali ima neke svoje principe.

Siguran sam da će donijeti najpametniju odluku. Volio bih da nastavi da igra još godinu dana, ali šta god da uradi, poštovaćemo njegovu odluku'', objašnjava Stojković, a transparent Zvezdinih navijača na prethodnom derbiju upućen Saši Iliću ocijenio je kao ''prelijep gest koji govori kakva je Sale veličina''.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti