23. 04. 2019 - 15:27
TRANSFER GLASINE Coutinho vrlo vjerovatno put Otoka, Zizou...
907
Shares
TRANSFER GLASINE Coutinho vrlo vjerovatno put Otoka, Zizou otpisao tri mlade zvijezde, Sessegnon na pragu transfera života

EVROPSKA PIJACA

TRANSFER GLASINE Coutinho vrlo vjerovatno put Otoka, Zizou otpisao tri mlade zvijezde, Sessegnon na pragu transfera života

Sport.ba
23. 04. 2019 - 15:27
0
Shares

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Chelsea bi se mogao boriti sa Manchester Unitedom za naogometaša Barce Philippea Coutinha, u slučaju da Eden Hazard napusti klub, javlja The Daily Mirror. Coutinho se nije uspio naviknuti u Barceloni od njegovog preseljenja iz Liverpoola u siječnju 2018., a za Hazarda se već dugo priča kako će ovo ljeto otići u Madrid. Coutinho je očito naljutio neke navijače Barcelone kada je proslavljao svoj gol u Ligi prvaka tako što je provocirao navijače na Camp Nou.

messi-coutinho-barca

Marcos Llorente, Dani Ceballos i Sergio Reguilon trebali bi napustiti Real Madrid ovog ljeta zahvaljujući ograničenom vremenu za igru ​​pod Zinedinom Zidanom, tvrdi Marca. Llorente i Reguilon su bili standardni pod vodstvom Santiago Solarija, ali nakon što se što Zidane vratio na kormilo jasno je kako za njih nema mjesta u ekipi.

dani-ceballos-alaves-real-madrid-laliga-r9mqe7j8bh3i1ilpbd1ylky0y

Tottenham će se suočiti s Juventusom i mnoštvom klubova u Premier ligi kako bi potpisali 40 milijuna funti vrijednog Ryan Sessegnona, pišu Daily i Sunday Express. Tinejdžer će sasvim sigurno napustiti Fulham nakon ispadanja kluba iz lige, a Spursi se smatraju favoritima koji će ga potpisati ispred Manchester Uniteda, Liverpoola i Paris Saint-Germaina.

ryan-sessegnon

Učitaj još novosti