23. 04. 2019 - 15:14
DOVEDITE IH DA HARAMO EVROPOM Ronaldo dostavio popis želja...
907
Shares
DOVEDITE IH DA HARAMO EVROPOM Ronaldo dostavio popis želja upravi Juvea, ovo je USLOV OSTANKA

TUTTOSPORT I CORRIERE DELLO SPORT

DOVEDITE IH DA HARAMO EVROPOM Ronaldo dostavio popis želja upravi Juvea, ovo je USLOV OSTANKA

Sport.ba
23. 04. 2019 - 15:14
0
Shares

Razočaravajuće ispadanje iz Lige prvaka kao da je otvorilo oči upravi Juventusa, ali i glavnoj zvijezdi Cristianu Ronaldu da treba dovesti još poneko pojačanje kako bi klub konačno osvojio Ligu prvaka. Trofej je to koji se u Torinu čeka još od 1996. godine, a Ronaldo je već najavio kako 100 posto ostaje u klubu te će naredne sezone krenuti u novi lov na evropsku titulu. 

ronaldo

I ne samo to, već je Portugalac dostavio upravi kluba svoje želje za ljetni prijelazni rok. Vijest donose Corriere dello Sport i Tuttosport, tako da ovo nije tek jedan od pukih transfer tračeva. 

ronaldo

 Prema njihovom navođenju, Ronaldo želi barem tri top pojačanja s ovog popisa. 

juventus-bonucci-kaen

Za odbranu je kao mete naveo Raphaela Varanea, Mattsa Hummelsa, Kostasa Manolasa, Matthijsa de Ligta te Rubena Diasa. U veznom redu ciljevi su Paul Pogba, Isco ili Tanguy Ndombele, dok bi napad želio pojačati s Joao Felixom ili Federicom Chiesom. 

varane5

mats-hummels

kostas-manolas1

deligt-ajax1

Uz sve to treba navesti kako je prvo pojačanje već dogovoreno. Aaron Ramsey dolazi besplatno na ljeto nakon što mu istekne ugovor s Arsenalom, čime Juve nastavlja sjajnu praksu dovođenja odličnih igrača bez plaćanja odštete.

ramsey4

pogba-rakitic

ndombele-750x410

isco

joao-fenix

chiesa1

Učitaj još novosti