22. 04. 2019 - 09:09
JUČER JE RAZMONTIRAO TOPNIKE PA PORUČIO: Želim igrati Ligu...
907
Shares
JUČER JE RAZMONTIRAO TOPNIKE PA PORUČIO: Želim igrati Ligu prvaka! PREGOVORI uznapredovali, Zaha pravi transfer karijere

NAJVJEROVATNIJE SELI U DORTMUND

JUČER JE RAZMONTIRAO TOPNIKE PA PORUČIO: Želim igrati Ligu prvaka! PREGOVORI uznapredovali, Zaha pravi transfer karijere

Sport.ba
22. 04. 2019 - 09:09
0
Shares

Prema pisanju engleskih medija, Crystal Palace je spreman pustiti svoju najveću zvijezdu Wilfrieda Zahu za čak 80 miliona funti, a najveći interes za njega pokazuju Arsenal, Tottenham Hotspur i Borussia Dortmund.

zaha4

26-godišnjak će gotovo sigurno napustiti klub ovog ljeta, a i sam je nedavno priznao kako mu je želja igrati u Ligi prvaka. Naime, rekao je: “Ambiciozan sam, ne želim samo igrati za vrhunski klub, već želim i osvajati titule, kako na klupskom nivou, tako i na reprezentativnom.”

zahaZatim je dodao: “Kako bih napredovao i postigao ono za što znam da sam sposoban, moram igrati na najvišoj razini. Blagoslovljen sam što sam postigao toliko toga u karijeri, ali osjećam kako mogu ponuditi još mnogo više. Želim igrati u Ligi prvaka, potrebna mi je prilika da pokažem što mogu.”

zahaKako izvještava Daily Mail, čelnici Crystal Palacea mu nemaju namjeru praviti probleme kada je u pitanju odlazak, ali ga neće prodati za manje od 80 miliona funti. Iako su ga skauti Arsenala pratili nekoliko puta ove sezone, ‘Topnici’ najvjerovatnije neće moći platiti tu cifru.

wilfried-zaha-1

U izvještaju također piše kako je, s druge strane, Borussia Dortmund već započela pregovore sa Zahinim agentima, te u 26-godišnjaku vide sjajnu zamjenu za Christiana Pulišića, koji odlazi u Chelsea na kraju sezone.

zaha-1

(Sport.ba)

Učitaj još novosti