21. 04. 2019 - 21:11
IZAZIVAČ ZA UFC TITULU UHAPŠEN U ŠPANIJI Demolirao hotel,...
907
Shares
IZAZIVAČ ZA UFC TITULU UHAPŠEN U ŠPANIJI Demolirao hotel, ukrao taxi...

UFC

IZAZIVAČ ZA UFC TITULU UHAPŠEN U ŠPANIJI Demolirao hotel, ukrao taxi...

Sport.ba
21. 04. 2019 - 21:11
0
Shares

Bivši izazivač za titulu UFC-a Darren Till uhićen je na Kanarskim otocima jer je prekršio tamošnji zakon, piše Daily Mail. 

darren-till

On je uhićen na Tenerifeu, gdje je zajedno s još četiri prijatelja divljao u hotelu. Uništili su hotel, gdje su razbijali namještaj i ispraznili aparat za gašenje požara. Nakon toga su izbačeni te su krenuli u drugi hotel, ali su ih tamo odbili. 

Međutim, to nije sve. Njih petoro su doslovce oteli taksi vozilo. U trenutku kad je vozač izašao i unosio stvari u prtljažnik, ekipa je ušla u automobil i odjurila. Ipak, nisu stigli predaleko pa ih je policija uhapsila na području otoka Costa Adeje, a sve se dogodilo u noći s četvrtka na petak. 
Till ima 26 godina. U MMA-u ima skor od 17 pobjeda, dva remija i jednog poraza, a u UFC-u je pet puta slavio, uz dva remija i jedan poraz. Posljednju borbu odradio je prošlog mjeseca, a nokautirao ga je Jorge Masvidal, što mu je bio drugi poraz u karijeri. 

darren-till
Borac iz Liverpoola je u mladosti bio sklon incidentima, zbog čega je na nekoliko godina poslan u Brazil, gdje je i započeo profesionalnu karijeru, a u domovinu se vratio 2015. godine, poslije svog debija u UFC-u.

Učitaj još novosti