20. 04. 2019 - 21:48
JEZIVA ISPOVIJEST PARTNERA MICHAELA SCHUMACHERA: "Otišao sam u...
907
Shares
JEZIVA ISPOVIJEST PARTNERA MICHAELA SCHUMACHERA:

JEZIVO

JEZIVA ISPOVIJEST PARTNERA MICHAELA SCHUMACHERA: "Otišao sam u bolnicu zbog glavobolje, a onda se desilo nešto što mi je promijenilo život"

Sport.ba
20. 04. 2019 - 21:48
0
Shares

Slavni brazilski sportista i nekadašnji Šumaherov kolega Rubens Baričelo prije nekog vremena otkrio je šokantne detalje iz svog života.

Baričelo je otkrio je kako mu je život bio ozbiljno ugrožen posljednjih mjeseci. U januaru prošle godine slavni Brazilac je završio u bolnici pošto je osjetio nepodnošljiv bol u glavi.

"Kući sam se tuširao kada sam iznenada osetio jak bol u glavi. Na skali od jedan do deset rekao bih da je glavobolja bila jačine osam ili devet, užasno jaka. Nisam u početku želio nikoga da budim i samo sam se legao na pod, ali bolilo me je tako jako. Onda sam ipak probudio suprugu Silvanu i kada mi je još i pozlilo shvatio sam da je to situacija kada moram da se obratim ljekaru", počeo je svoju dramatičnu ispovest Baričelo.


U bolnici su otkrili da je pretpio blaži moždani udar. Ali to nije bilo sve, otkriven mu je i benigni tumor, te je ekspresno podvrgnut operaciji.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5x champ???????????????????????????????????????????? @lewishamilton

Objavu dijeli Rubens Barrichello 1️⃣1️⃣1️⃣ (@rubarrichello)

"Pronašli su mali tumor na mom vratu koji mi je uklonjen. Htio sam da ga uklone jer iako je bio benigni, on bi narastao, a ja nisam želio da se osećam nelagodno dok vozim trke. Kada sam izašao iz bolnice ljekari su mi objasnili da imam svega 14% šanse da se oporavim ovako kako jesam", objasnio je Baričelo, bivši kolega slavnog Mihaela Šumahera koji se penzionisao 2011. godine nakon 11 ostvarenih Grand Pri pobjeda u karijeri.

Danas se Baričelo naziva 'najsrećnijim čovekom na svijetu'.


(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti