20. 04. 2019 - 16:02
MAJSTOR SKANDALA: Tiger Woods je suprugu prevario sa 120 žena,...
907
Shares
MAJSTOR SKANDALA: Tiger Woods je suprugu prevario sa 120 žena, išao na liječenje od seksa i šmrkao do besvijesti

NAJBOLJI GOLFER IKADA

MAJSTOR SKANDALA: Tiger Woods je suprugu prevario sa 120 žena, išao na liječenje od seksa i šmrkao do besvijesti

Sport.ba
20. 04. 2019 - 16:02
0
Shares

Tajger Vuds je definitivno najbolji golfer svih vremena, ali se za ime problematičnog sportiste vezuje čitav niz negativnih naslova o njegovom privatnom životu.

Iako se Tajger trudio da sebe prikaže kao porodičnog čoveka sa voljenom suprugom i dvoje dece, pokazalo se da je on imao sasvim drugačiju mračnu stranu i da je njegov privatni život bio pravi haos.

tiger-woods

Prvi veliki Tajgerov skandal koji je potresao Ameriku dogodio se u dvorištu njegove kuće, kada ga je tadašnja supruga Elin Nordegren izmlatila palicom za golf!

Te 2009. se pisalo da je imao saobraćajnu nesreću, međutim, kasnije se otkrilo da je auto stradao od palice za golf. Pobjesnela Šveđanka je otkrila da ju je Tajger prevario sa 21-godišnjom komšinicom, koju poznaje od 14. godine, pa je rešila da mu se osveti.  Tajger je uletio u auto kako bi se spasao, pa je stradao njegov kadilak.

Onda su se skandali nizali kao na traci. Tri konobarice, model za donji veš, porno glumica... 120 puta je prevario suprugu! Počela je hajka na Amerikanca, a on je pokušavao da sačuva brak, ali i brojne sponzore... Otišao je na rehabilitaciju kako bi se izliječio od zavisnosti od SEKSA.

"U sklopu programa rehabilitacije napisao je imena svih 120 djevojaka sa kojima je prevario suprugu, a na tom listu se našla i komšinica, pa je dobio palicom", otkrili su mediji.

Vuds je bio navučen i na alkohol. Još uvijek se prepričava njegova čuvena izjava: "Flaša mi je bila najdraža."

2010. je pristao na veliko poniženje. S majkom u prvom redu, Tajger je 15 minuta čitao pismo izvinjenja supruzi, rodbini, prijateljima, cijeloj Americi, svijetu, fanovima. Poslao je tada i pismo roditeljima djece u školi svoje dece, izvinjavao se što su završili u epicentru skandala.

tiger-woods

I ono malo sponzora što je bilo uz njega, pobeglo je. Uslijedila je osveta supruge. Naoružana advokatskim timom, koji je predvodila njena sestra, izvukla je Tajgeru čak 100 miliona dolara. Nakon procesa koji je okončan u Majamiju poslala mu je poruku: "Sve sam ti oprostila".

Tajger je nastavio da se tiješi s plavušama, a jedna od njegovih žrtava bila je i čuvena skijašica Lindzi Von. Naravno, raskinuli su zbog preljube.

Slavni Amerikanac je u maju 2017. na Floridi uhapšen zbog vožnje u izmjenjenom stanju svijesti. Bio je i pijan i drogiran.
Sve je to davno prošlo vrijeme za 43-godišnjeg golfera, ali je sada osvanuo snimak njegovog "boravka" u policijskoj stanici. Na snimku se vidi da je Vuds totalno dezorjentisan i da ne zna šta da radi. Na kraju, policajka je morala da mu objašnjava da treba da "duva", a ne da "sisa"!

838810-michael-jordan-and-tiger-woods

Uslijedio je filmski povratak. Uspio je da se izbori sa problemima i vrati na teren. Legendarni golfer osvojio je Masters u Augusti i nakon 11 godina čekanja osvojio je jedan od četiri najveća turnira u ovom sportu.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti