18. 04. 2019 - 09:50
PRVA VELIKA POSLJEDICA ISPADANJA CITYA Koliko vremena je...
907
Shares
PRVA VELIKA POSLJEDICA ISPADANJA CITYA Koliko vremena je ostalo Guardioli?

LIGA ŠAMPIONA

PRVA VELIKA POSLJEDICA ISPADANJA CITYA Koliko vremena je ostalo Guardioli?

Sport.ba
18. 04. 2019 - 09:50
0
Shares

Sigurno da je City igrao bolje od rivala prethodne večeri, da je kontroverzna odluka, odnosno, po svoj prilici neregularan gol Llorenta odlučio putnika u polufinale.

Pep Guardiola je veliki pristalica VAR tehnologije.

guardiola

"Možda sudija to nije vidio na snimku, ali VAR je svakako potreban, surovo je ovako ispasti, no nadam se da ćemo imati više sreće u budućnosti", kaže menadžer Citya.

Sa druge strane, pitanje je šta je njegova budućnost.

"Imam ugovor još dve sezone, planiram da ostanem, ako ne dobijem otkaz", rekao je Gvardiola.

pep

U Engleskoj mu zameraju da je poklonio prvi meč Tottenhamu odlukom da izostavi De Brujnea koji je sinoć rasturio "Pevce" i imao tri asistencije.

Međutim, ne treba zaboraviti ni promašeni penal, čini se da je slabiji tim otišao dalje, ali stalno se ponavlja isto, Guardiolini timovi u završnicama evropskih kupova, to je bio slučaj sa Bayernom, primaju previše golova.

pochettino-guardiola

Engleski mediji su sigurni, da ako naredne godine ne osvoji Ligu šampiona, Guardiola odlazi. Neće dobiti otkaz, kako spekuliše, priča se da će, u slučaju da ne bude ostvaren cilj, evropska kruna, u narednoj godini sam otići. On naime osjeća moralnu obavezu poslije ogromnog uloženog novca da City dovede do evropske titule, međutim, kao i u Bayernu, izgleda da je daleko, i pored toga što bi mogao da odbrani titulu u PL.

Ponudu već sada ima, ali pitanje je hoće li ga Juve čekati do ljeta 2020. za sada Guardiola ostaje, ali vrlo je moguće da naredna bude njegova poslednja sezona na klupi Manchester Citya.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti