17. 04. 2019 - 19:18
TRANSFER GLASINE Chelsea pronašao zamjenu za Hazarda vrijednu...
907
Shares
TRANSFER GLASINE Chelsea pronašao zamjenu za Hazarda vrijednu čak 70 miliona, Milan kupuje Barcinog promašaja i igrača Chelseaja

EVROPSKA PIJACA

TRANSFER GLASINE Chelsea pronašao zamjenu za Hazarda vrijednu čak 70 miliona, Milan kupuje Barcinog promašaja i igrača Chelseaja

Sport.ba
17. 04. 2019 - 19:18
0
Shares

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

hazard

Chelsea će kako sada stvari stoje dopustiti Edenu Hazardu da se pridruži Realu na ljeto te će kao zamjenu dovesti zvijezdu Lillea Nicolasa Pepea, navodi Daily Mirror. Krilo iz Obale Bjelokosti želi napustiti Francusku ovo ljeto, a za njegov transfer će biti potrebno oko 70 miliona funti. Bayern ga također želi vidjeti u svojim redovima.

pepe3

AC Milan je održao razgovore s predstavnicima Barcelone zbog Malcoma i predstavnicima Chelseaja, zbog beka Emersona Palmierija, piše Calciomercato. Pregovori su tek započeli i smatraju se uvodnim pregovorima jer još uvijek ništa nije dogovoreno ali je na dobrom putu da bude. Vjeruje se da je Malcom vrijedan 50 miliona eura, dok bi Emerson koštao oko 25 miliona eura.

malcom

emerson

Maurizio Sarri i Antonio Conte glavni su kandidati koji bi trebali preuzeti klupu Rome ovo ljeto. Talijanska ekipa traži novog menadžera, a Corriere dello Sport tvrdi da je Sarri najbolji izbor ako na kraju sezone dobije otkaz u Chelseaju, dok se Conte smatra rezrevnom opcijom.

sarri

conte3

Učitaj još novosti