16. 04. 2019 - 14:38
NOVI SKANDAL U UFC Borac optužen za šmrkanje i skrivanje od USAD-e
907
Shares
NOVI SKANDAL U UFC Borac optužen za šmrkanje i skrivanje od USAD-e

UFC

NOVI SKANDAL U UFC Borac optužen za šmrkanje i skrivanje od USAD-e

Sport.ba
16. 04. 2019 - 14:38
0
Shares

Jon Jones pokušao je nakon UFC-a 236 obezvrijediti pobjedu novog prvaka u srednje teškoj kategoriji Israela Adesanye nad Kelvinom Gastelumom pa ju je prokomentirao na svom Twitter profilu. 

“Ako misliš da si prebio 44-godišnjeg Andersona, nisi. Ne znam što si ti uopće gledao. Pobijedio si legendarnog GOAT-a, a sada se dođi obračunati s Kraljem džungle. Do treće runde ću te natjerati da me zoveš taticom!”, napisao mu je Jones, a sada je stigao i odgovor. 
Adesanya se na njegove riječi osvrnuo za vrijeme gostovanja u popularnoj emisiji The MMA Hour.

jon-jones

On je obična pička! Prije svega, postoje dvije stvari koje nisam očekivao. Prva je bila da ću se morati boriti protiv Andersona Silve i sada da ću se morati boriti protiv Jona Jonesa. Moram se prilagoditi na to. On je pička, a to kažem jer je izabrao ovaj trenutak, koji je moj trenutak, da bi me napao jer je potpuno irelevantan. Nikoga nije briga za njega. Ja sam sve što je on htio biti i sve što je on mogao biti. To je tip koji se zahvaljuje bogu, a u isto vrijeme šmrće i sakriva se ispod kaveza da bi izbjegao USADA-u”, rekao je Adesanya. 

Nigerijac je i ranije pričao o tome da je spreman za borbu s Jonesom, a sada je to još jednom potvrdio. 

Ako me netko želi pobijediti, trebao je to već učiniti. Svaku borbu sam sve bolji. Jedini razlog zašto me Jones proziva je zato što sam ja izazov za njega. A on voli izazove. Ovdje sam tek jednu godinu, zamislite gdje ću tek biti za dvije godine.”, istaknuo je Adesanya. 

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti