15. 04. 2019 - 21:04
ZIDANE IZNENADIO SVE OVOM IZJAVOM Samo je jedan igrač...
907
Shares
ZIDANE IZNENADIO SVE OVOM IZJAVOM Samo je jedan igrač nezamjenjiv u Realu

ŠPANIJA

ZIDANE IZNENADIO SVE OVOM IZJAVOM Samo je jedan igrač nezamjenjiv u Realu

Sport.ba
15. 04. 2019 - 21:04
0
Shares

Zidan se vratio u Real Madrid kako bi dovršio tekuću sezonu a već od naredne pokušao da vrati madridskog giganta tamo gde ga je ostavio prošlog puta, na krovu Evrope.

zidane1

"Santijago Bernabeu" će doživeti promjene, ne samo u kozmetičkom smislu kada pričamo o stadionu već i u kadrovskim promjena samog tima za narednu sezone.

Biće mnogo dolaska, vjerovatno još više odlaska, ali popularni 'Zizu' smatra da je samo jedan igrač trenutno nezamenljiv u španskom timu.

"Benzema može da igra sa bilo kim, on čini dobre igrače još boljim. Drugačiji je igrač, nije tipična 'devetka'. On može davati golove kao i napadač, ali može i uključivati ostale igrače u igru, nezamjenljiv je za nas", izjavio je francuski stručnjak za Marku.

benzema

Mnogi su se pitali sa pravom kako će Madriđani izgledati bez Cristijana Ronalda, Portugalac je bio alfa i omega tima.

"Vi prosto ne možete da zamjeniti igrača poput Ronalda. On je otišao, mi možemo dovesti par igrača ali činjenica je da ne mogu to raditi što Ronaldo može. To je život", priznao je 'Zizu'.

Real večeras gostuje Leganesu, eventualnom pobjedom bi se približili Atleticu na dva boda, svakako da bi mala satisfakcija za "Los Blankose" bila da preteknu Atletico Madrid do kraja sezone.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti