15. 04. 2019 - 15:20
KRALJEVI IMAJU PRVO VELIKO POJAČANJE Zidane počeo eru 'novih...
907
Shares
KRALJEVI IMAJU PRVO VELIKO POJAČANJE Zidane počeo eru 'novih Galacticosa', stiže BUDUĆA ZLATNA LOPTA

HAZARD STIŽE - TVRDI NOVINAR BALAGUE

KRALJEVI IMAJU PRVO VELIKO POJAČANJE Zidane počeo eru 'novih Galacticosa', stiže BUDUĆA ZLATNA LOPTA

Sport.ba
15. 04. 2019 - 15:20
0
Shares

Guillem Balague tvrdi da je Real Madrid spreman platiti 80 miliona eura za Chelseajevog Eden Hazarda, te da bi već mogli imati dogovor s njim.

real

Kao što je primijetio "The Sun", nagađanja koja povezuju Hazarda s preseljenjem u Madrid naizgled nikada ne prestaju, jer se glasine o tome da će preći u Real Madrid ovog ljeta nastavljaju.

hazard

28-godišnjak ima još jednu sjajnu sezonu sa 19 golova u 12 asistencija u 43 nastupa u svim natjecanjima, ali postoji zabrinutost iz perspektive Chelseaja o tome da li bi ovo mogla biti njegova posljednja godina na 'Stamford Bridgeu'.

hazard1

Kao što se vidi u videu, Balague vjeruje da će 100 miliona eura završiti posao za Eden Hazarda ovog ljeta, ali bi Real radije pregovarao o toj cijeni do vrijednosti oko 80 miliona eura.

Ipak, što je još zanimljivije, dodaje se da bi mogao postojati ‘privatni sporazum’ između španjolskih divova i samog igrača kako bi se preselio na 'Bernabeu' i to bi značilo da nedostaje samo sporazum između dva kluba kako bi se ovaj transfer sproveo.

hazard

To je, naravno, velika prepreka koju treba prevladati, jer Chelsea neće željeti da izgubi svog talismana za bilo kakvu ponudu, ali s obzirom da ima samo godinu dana u svom trenutnom ugovoru, ako novi ne bude potipisa, možda će početi slušati ponude pogotovo ako su one veće od 80 miliona eura kao što je predložio Balague.

Učitaj još novosti