15. 04. 2019 - 15:10
SJAJNI VEZNJAK OTKRIO: Evo što je Klopp rekao na poluvremenu...
907
Shares
SJAJNI VEZNJAK OTKRIO: Evo što je Klopp rekao na poluvremenu protiv Chelseaja!

HENDERSON ZA SKY SPORTS

SJAJNI VEZNJAK OTKRIO: Evo što je Klopp rekao na poluvremenu protiv Chelseaja!

15. 04. 2019 - 15:10
0
Shares

Veznjak i kapiten Liverpoola Jordan Henderson otkrio je kakva je bila poruka Jurgena Kloppa na poluvremenu jučerašnje utakmice protiv Chelseaja, kojom je motivirao svoj tim da dođe do jako važne pobjede.

Unatoč dominaciji u prvom poluvremenu i stvaranju brojnih prilika, ‘Redsi’ nisu uspjeli postići gol, iako su znali da će ih samo tri boda zadržati u utrci za titulu, s obzirom da je ranije istog dana Manchester City slavio protiv Crystal Palacea.

Ipak, nije im trebalo dugo da to promijene u drugom poluvremenu, a golove su postigli Sadio Mane i Mohamed Salah. Naravno, nešto ih moralo dodatno motivirati tokom pauze, a Henderson je otkrio kako je Klopp bio poprilično izravan kada je razgovarao sa njim i ostatkom tima u svlačionici.

On je u intervjuu za Sky Sports izjavio: “Rekao nam je ‘Nastavite igrati kako ste igrali do sada, ali moramo bolje otvarati prostor. Nastavite kreirati prilike i braniti se kao tim’, a to smo i učinili u drugom poluvremenu.”

I dok su igrači oni koji ostvaruju rezultat na terenu, sve počinje s trenerom, a s obzirom da je ulog prevelik, Klopp nema prostora za greške u ovom dijelu sezone. Ova poruka koju je prenio svojim igračima pokazuje kako razgovori na poluvremenu ne moraju nužno biti strastveni, već moraju samo pojednostaviti određene stvari igračima i motivirati ih na pravi način.

Uprkos ovoj pobjedi, Manchester City i dalje ima sve u svojim rukama, s obzirom da ima samo dva boda manje, ali i odigranu utakmicu manje, tako da će sigurno biti prvaci ukoliko slave u svim preostalim utakmicama do kraja sezone.

Učitaj još novosti