12. 04. 2019 - 23:36
SLUČAJNO ILI NAMJERNO ? Eden Hazard otkrio novo ime tima i...
907
Shares
SLUČAJNO ILI NAMJERNO ?  Eden Hazard otkrio novo ime tima i zaludio svijet

TRANSFER

SLUČAJNO ILI NAMJERNO ? Eden Hazard otkrio novo ime tima i zaludio svijet

Sport.ba
12. 04. 2019 - 23:36
0
Shares

Belgijski reprezentativac Eden Hazard otvoreno je priznao da se divi francuskom stručnjaku Zinedineu Zidaneu, te da je jako sretan što se vratio na klupu Real Madrida. Hazard već dulje vremena odbija potpisati novi ugovor s Chelseajem, koji mu nudi vrtoglavih 300 hiljuda funti sedmične plaće, a mnogi vjeruju da je razlog njegov ovoljetni odlazak u Real Madrid.

hazard

Belgijanac to ne želi priznati, ali je indirektno dao naslutiti da bi vrlo rado igrao pod Zidaneom, koji se nakon manje od godine dana izbivanja vratio na klupu Kraljeva.

"Nisam igrač Real Madrida, ali kao osoba koja voli Zidanea jako sam sretan da se vratio. Nogomet treba Zidanea", rekao je Hazard i nastavio.

hazard

"Njegov povratak je dobar za Real i za njegove navijače. Ne toliko dobar za druge momčadi, jer Real sa Zidaneom na klupi pobjeđuje jako puno i jako često", kazao je Hazard za RMC.

Budućnost Hazarda i dalje je vrlo neizvjesna, pogotovo jer se Chelsea grčevito bori u domaćem prvenstvo za dva mjesta koje vodi iduće sezone u Ligu prvaka, te je istovremeno u četvrtfinalu Europske lige, čije osvajanje također vodi momčad u Ligu prvaka.

"Ne želim sada govoriti o svojoj budućnosti. Glasine su svuda oko mene, a ja još imam mjesec dana nogometa s Chelseajem. Kraj sezone mogao bi biti prelijep ako osvojimo Europsku ligu i kvalificiramo se za Ligu prvaka iduće sezone."

Vrlo važna utakmica za Chelsea dolazi već ove nedjelje, kada gostuje kod vodeće momčadi engleskog prvenstva - Liverpoola. Ukoliko izgubi, mogao bi ispasti iz kruga četiri najbolje momčadi, koje osiguravaju nastup u najelitnijem natjecanju iduće sezone.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti