11. 04. 2019 - 08:56
BRITANSKA LEGENDA U TRANSU NAKON PARTIJE ČESTO KRITIKOVANOG...
907
Shares
BRITANSKA LEGENDA U TRANSU NAKON PARTIJE ČESTO KRITIKOVANOG IGRAČA BARCE: Bio je nevjerovatan, vanserijski

DUBLIN U SUPERLATIVIMA O RAKITIĆU

BRITANSKA LEGENDA U TRANSU NAKON PARTIJE ČESTO KRITIKOVANOG IGRAČA BARCE: Bio je nevjerovatan, vanserijski

Sport.ba
11. 04. 2019 - 08:56
0
Shares

Barcelona je, rekli bismo, rutinski slavila sinoć na "Old Traffordu". Katalonci su rano poveli, a onda je Ernesto Valverde poprilično zatvorio meč i onemogućio domaće da ijednom ozbiljnije ugroze nezaposlenog Ter Stegena.

barcelona-gol

Ivan Rakitić opet je odigrao meč u prepoznatljivom stilu. Nije se previše nametao, ali je svoj posao odradio besprijekorno. To je primijetio i Dion Dublin. Golgeterska legenda Premier League tijekom 90-ih i desetljeće nakon toga sada je komentator na BBC Radio 5 Live i prateći utakmicu na Old Traffordu istaknuo je dvojac Barcelone koji je uvijek u sjeni napadačkog trozubca:

2

"Busquets i Rakitić su vanserijski radili stvari koje su naizgled jednostavne. Ali samo zato što ih oni čine takvima. Vrhunski način na koji ih izvode čini gledanje njihove igre nevjerojatnim iskustvom. United je na ovoj utakmici izgubio jer je klasa ispod Barcelone. To je tako zato što im neopjevani junaci Barcelone nisu dali igrati."

barcelona-semedo-messi

Revanš je za šest dana na "Nou Campu", a upravo se od Busquetsa i Rakitića očekuje da budu motorna igra tima. Hrvat je još jednom odličnom partijom ušutkao brojne kritičare, koji ga često imaju na tapetu bez opravdanog razloga...

ivanrakitic

pogba-rakitic

semedo-rakitic-pique-barca

rakitic

(Sport.ba)

Učitaj još novosti