10. 04. 2019 - 08:49
Skaut Barcelone oduševljen se vratio s Otoka: Mendesov dragulj...
907
Shares
Skaut Barcelone oduševljen se vratio s Otoka: Mendesov dragulj velika ljetna meta Katalonaca

RUBEN VINAGRE

Skaut Barcelone oduševljen se vratio s Otoka: Mendesov dragulj velika ljetna meta Katalonaca

10. 04. 2019 - 08:49
0
Shares

Wolverhampton u svojoj vrlo zanimljivoj ekipi ima mladog igrača kojeg su posljednjih mjeseci pratili skauti ekipe Barcelone. Liverpool se također zadnjih dana počeo pojavljivati kao rival u borbi za mladog igrača.

ruben-vinagre

Iako je Wolverhampton izgubio polufinale FA FA Kupa i time izgubio veliku priliku za osvajanje trofeja, u ovom klubu su ipak uspjeli profitirati iz ove sezone. Kako su izvijestili portugalski mediji, skaut slavne Barcelone na pomenutoj utakmici pratio je mladog nogometaša Vukova.

ruben-vinagre1

Riječ je o tek 20-godišnjem portugalskom nogometašu Ruben Vinagreu koji je došao iz Monaca u ekipu Wolverhamptonu još 2017. godine sa svega 18 godina. Transfer je ovu ekipu koštao oko 10 milijuna funti, a glavnu ulogu u transferu je obavio, naravno, Jorge Mendes.

ruben-vinagre2

Očigledno, Englezi su s njim u cijelosti napravili pun pogodak, jer mladić pokazuje potencijal koji također prate u Barceloni i, kako su izvijestili engleski mediji, Liverpoolu. Osobito je oduševio trenera Redsa Jurgena Kloppa, koji je ove sezone dva puta mogao pratiti igre ovog mladića neposredno pored aut linije.

ruben-vinagre-of-wolverhampton-wanderers-during-the-premier-leag-951103

vinagre-1

vinagre

Učitaj još novosti