09. 04. 2019 - 11:41
Musemić pred revanš sa Slogom: Daću šansu igračima koji su...
907
Shares
Musemić pred revanš sa Slogom: Daću  šansu igračima koji su manje igrali

KUP BIH

Musemić pred revanš sa Slogom: Daću šansu igračima koji su manje igrali

Sport.ba
09. 04. 2019 - 11:41
0
Shares

Ekipu Sarajeva sutra očekuje revanš susret polufinala Kupa BiH protiv Sloge. Tim povodom održana je pres-konferencija u svečanom salonu "Svetozar Vujović", gdje su se prisutnima obratili šef stručnog štaba Husref Musemić i prvotimac Haris Handžić.  

- Polufinale Kupa, to je nešto veliko. Bez obzira na naš rezultat iz prve utakmice, svi igrači će biti maksimalno ozbiljni i fokusirani. Sutra naši juniori igraju polufinale Kupa pa ćemo vidjeti sa Uščuplićem ko će od njih konkurirati. Šabanović je povrijeđen, rezultat nam daje pravo da smo to završili, ali želimo igrati dobro, maksimalno i profesionalno od prve do posljednje minute - kazao je Musemić.

U prvom susretu bordo tim je golovima Rahmanovića, Handžića, Velkoskog i Šišića ostvario pobjedu od visokih 1:4.

- Da je Široki najteži, pa svaki je najteži na svoj način. Moramo rotirati, dati šansu igračima koji su manje igrali i mislim da ne bi trebao biti upitan. Mogu igrači biti upitni kako će odigrati i kako će meni dati sliku u kakvom su stanju jer u utakmici protiv Širokog nećemo imati Rahmanovića i Stanojevića zbog kartona i kroz ovu utakmicu će imati šansu da se nametnu - dodao je Musemić.

Revanš susret polufinala Kupa BiH na rasporedu je sutra u 18 sati na stadionu "Asim Ferhatović Hase" uz direktan prijenos na Arena Sport kanalu.

Učitaj još novosti