08. 04. 2019 - 21:31
ONA JE BILA NAJBOLJA SPORTAŠICA NA SVIJETU, A SADA PROLAZI...
907
Shares
ONA JE BILA NAJBOLJA SPORTAŠICA NA SVIJETU, A SADA PROLAZI KROZ PAKAO: Životna priča Bosanke koja je potresla REGION

NEVJEROVATNO

ONA JE BILA NAJBOLJA SPORTAŠICA NA SVIJETU, A SADA PROLAZI KROZ PAKAO: Životna priča Bosanke koja je potresla REGION

Sport.ba
08. 04. 2019 - 21:31
0
Shares

"Agonija je počela prošlog marta kada je banka u kojoj sam 2007. godine podigla stambeni kredit jednostavno raskinula ugovor zbog kašnjenja u otplati. Kredit je bio u švicarskim francima, banka je prvo jednom, a zatim i drugi put duplirala iznos rate. Tražili su da odmah platim veliku sumu uz upozorenje da će u suprotnom stan ići na licitaciju. Srce mi se ledilo od pomisli da ću sa djecom na ulicu.", ispričala je Ceca Kitić.

"Znam da su mnogi umrli od stresa zbog ovog istog problema. Meni su neki nudili kuću, a Veselin Vujović mi je ponudio da sa ostalim rukometašicama sakupi novac. Objasnila sam da sam se zadužila i da ću sama da vratim dug. Potrebna mi je bila banka kojoj ću u razumnom roku moći da vratim novac.", ispričala je Ceca i dodala:

13

"Sklopila sam ugovor sa bankom da do sedamdesete godine plaćam ratu za refinansirajući kredit. Sada sam sretna, ali pomalo i umorna. Prazna. Vratili su se problemi sa štitnom žlijezdom." , priznala je Ceca Kitić da se sada ponovo bori sa dijagnozom koja sve češće pogađa žene u Srbiji.

Ona se u jednom trenutku okrenula kafani u kojoj je tražila izlaz, ali je priznala da nikada nije pomislila da podigne ruku na sebe.

13

"Bila sam toliko razočarana da sam izlaz često tražila u kafanama. Bilo je tu i malo više vina, najviše lijekova za smirenje, koje prije nikada nisam pila. Za kratko vrijeme sam shvatila da kafana ne liječi sve. Ubrzo sam svoj život dovela u red. Ni majci ne smijem da priznam kakve su mi sve misli prolazile kroz glavu, ali nijednom nisam pomislila da se ubijem" istakla je bivša rukometašica.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti