06. 04. 2019 - 16:28
SKLAPAJU PAKLEN TIM Na Teatar snova stiže igrač kojeg traži...
907
Shares
SKLAPAJU PAKLEN TIM Na Teatar snova stiže igrač kojeg traži pola Evrope, a drugo pojačanje je navijač Uniteda

NDOMBELE I MEUNIER NA METI CRVENIH ĐAVOLA

SKLAPAJU PAKLEN TIM Na Teatar snova stiže igrač kojeg traži pola Evrope, a drugo pojačanje je navijač Uniteda

Sport.ba
06. 04. 2019 - 16:28
0
Shares

Kako prenosi francuski "L'Equipe", gigant Premierlige Manchester United oduševljen je dvojcem iz francuskog prvenstva Tanguyom Ndombeleom i Thomasom Meunierom.

thomas-meunier-psg-transfer

22-godišnji veznjak Ndombele odavno se smatra jednim od mladih talenata u Francuskoj. Igrač Lyona posjeduje sve atribute modernog veznjaka, s njegovim sposobnostima s i bez lopte učinile su ga prioritetom kod nekoliko klubova.

ndombele-750x410

Do ovog trenutka, produkt Guingampove škole je uprkos prisutnosti Pogbe, Matuidija i Kantea skupio već četiri nastupa za francusku reprezentaciju. No interes za njega pokazali su i Manchester City, Tottenham, Juventus i Real Madrid.

tanguy-ndombele

Prema "L'Equipeu", Manchester United smatra se ozbiljnim kandidatom za njegovo dovođenje ovo ljeto. Crvenim vragovima će trebati pojačanje u sredini terena, jer kako stvari stoje, Ander Herrera je na izlaznim vratima (pred potpisom za PSG), dok se ne zna kakva je sudbina s Paulom Pogbom.

herrera

pogba-solskjaer

Međutim, Ndombele nije jedini na kojeg je ManUtd bacio oko. "L'Equipe" navodi kako je u igri i desni bek PSG-a Thomas Meunier, koji se ne smatra integralnim članom PSG-a i koji je u prošlosti u više navrata istaknuo kako je fan kluba s "Old Trafforda".

thomas-meunier-720x360

thomas-meunier

Sigurno je da je pred nama vrelo ljeto u Evropi, pa i na "Teatru snova"...

united2

(Sport.ba)

Učitaj još novosti