03. 04. 2019 - 22:30
NISMO DUGO ČEKALI Stigao odgovor Khabiba nakon što je...
907
Shares
NISMO DUGO ČEKALI Stigao odgovor Khabiba nakon što je Mcgreogor uputio uvredu njegovoj supruzi

UFC

NISMO DUGO ČEKALI Stigao odgovor Khabiba nakon što je Mcgreogor uputio uvredu njegovoj supruzi

Sport.ba
03. 04. 2019 - 22:30
0
Shares

Nakon što je McGregor objavio post u kojem šalje uvredu Khabibovoj supruzi nije dugo trebalo da i Rus uputi odgovor na ovu provokaciju.

Odgovorio mu je na zaista brutalan način. Khabib je na Twitter postavio jednu fotografiju Conora i Terri Murray, djevojke koja je prije nekoliko mjeseci poručila da nosi njegovo dijete.

"Želim samo dokazati da je on njezin tata i da ne lažem. Želim samo napraviti test očinstva i nakon toga se nikada ne moramo vidjeti bez obzira na rezultate. Ne želim njegov novac kako vi mislite. Se**ali smo se četiri sedmice prije poroda njegove žene i to dva puta u nekoliko dana. Kasnije kad sam saznala da sam trudna slala sam mu poruke, ali mi nikada nije odgovorio", rekla je tada Terri.

McGregor je naravno demantirao te navode, ali Khabib je na svom Twitter profilu stavio fotografiju na kojoj su Conor i Terri skupa u toaletu. Penzionisani MMA borac tom prilikom dira manekenku za međunožje.

"Silovatelj. Ti si silovatelj. Ti si licemjer koji nije odgovoran za svoje postupke. Pravda će te stići. Vidjet ćemo", napisao je Khabib uz fotografiju.

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti