20. 03. 2019 - 16:51
UČESTVOVAO JE U TJERANJU MOURINHA Sada je dao komentar o novom...
907
Shares
UČESTVOVAO JE U TJERANJU MOURINHA Sada je dao komentar o novom treneru!

ENGLESKA

UČESTVOVAO JE U TJERANJU MOURINHA Sada je dao komentar o novom treneru!

Sport.ba
20. 03. 2019 - 16:51
0
Shares

Fudbaler Manchester Uniteda Paul Pogba rekao je danas da bi želio da Ole Gunar Solskjer ostane trener tog kluba. Novrežanin je u decembru preuzeo United, poslije otkaza Jose Mourinhu i najgoreg starta kluba u ligi za 28 godina i ostaće na "Old Trafordu" do kraja sezone.

pogba-solskjaer

Ekipa je uz njega ostvarila dobre rezultate, nalazi se na dva boda od četvrtoplasirane ekipe u Premijer ligi i plasirala se u četvrtfinale Lige šampiona.

Pogba nije bio u dobrim odnosima sa Mourinhom, koji mu je oduzeo "funkciju" zamjenika kapitena.

Francuski fudbaler je od dolaska Solskjera u 17 utakmica postigao devet golova.

"Naravno da želimo da ostane. Rezultati su sjajni. Imam sjajan odnos sa njim, on ima sjajan odnos sa igračima. Kada je fudbaler srećan, on želi da ostane srećan. Solskjer zaslužuje da ostane. On poznaje klub i sve o njemu. On je srećan trener koji je igračima vratio samopouzdanje", rekao je Pogba za "Skaj".

On je rekao da je dolaskom Norvežanina vraćena sloboda igračima.

skysports-manchester-united-4592776-solskjaer-lukaku

"To nam je dalo slobodu da igramo i da ponovo uživamo u fudbalu, pošto smo to možda izgubili ranijim rezultatima", dodao je on.

Poslije otkaza Mourinhu Pogba je na društvenim mrežama postavio šifrovanu poruku, koju je brzo obrisao, a pojedini mediji i navijači su to smatrali nekom vrstom ruganja bivšem treneru.

"Možda smo izgubili samopouzdanje, možda su stvari krenule naopako. Bilo je mnogo priče spolja, na koju nismo navikli. Ne volim da pričam o prošlosti, volim da pričam o budućnosti, pošto je to važno. Sada smo bolji i rezultati su briljantni. Vratili smo se među četiri najbolje ekipe", rekao je Pogba

 

(Sport.ba).

Učitaj još novosti