11. 03. 2019 - 18:51
PROBLEMI ZA MANCHESTER UNITED De Gea želi više novca
907
Shares
PROBLEMI ZA MANCHESTER UNITED De Gea  želi više novca

ENGLESKA

PROBLEMI ZA MANCHESTER UNITED De Gea želi više novca

Sport.ba
11. 03. 2019 - 18:51
0
Shares

Manchester united je aktivirao opciju u De Geinom ugovoru, produžili su saradnju sa španskim čuvarom mreže do ljeta 2020. godine.

Pokušavaju u međuvremenu da se dogovore sa bivšim golmanom madridskog Atletika oko novog, višegodišnjeg ugovora, djelovalo je da stvari idu u dobrom smjeru, ali je nastao problem.

Naime, uprava kluba sa "Old Traforda" je De Gei spremna da ponudi platu od 350 hiljada funti nedeljno, tako bi Španca načinili jednim od najplaćenijih golmana u historiji fudbala.

Ipak, De Gea traži više.

Naime, golman Uniteda traži da bude plaćen slično kao i najplaćeniji igrač kluba, Alexis Sánchez

Čileanac je stigao iz Arsenala u januaru prošle godine, u suprotnom smjeru otišao je Mhitarijan, utisak je da su "Tobdžije" daleko bolje prošle, kako je Jermen ove sezone počeo da pruža jako dobre partije, dok  Sánchez od kako je stigao na "Old Traford" ne liči na sebe.

De Gea je jedan od najznačajnijih igrača Mančestera, toga je i sam svjestan, pa tako traži da bude i jedan od najbolje plaćenih.

Vidjećemo da li će mu United izaći u susret, ukoliko to ne učine, De Gea bi već u januaru naredne godine mogao da se dogovori sa novim klubom, a utisak je i da cijela priča oko novog ugovora utiče na njegove nastupe, juče je protiv Arsenala primio gol sa preko 20 metara udaljenosti, morao je bolje da odreaguje nakon udarca Xhake, a ove sezone je primio čak šest golova iz udaraca van kaznenog prostora, što je već duplo više nego prethodne sezone.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti