11. 03. 2019 - 18:38
RONALDO NAJAVIO POBJEDU: Budite spremni za veliki povratak
907
Shares
RONALDO NAJAVIO POBJEDU:  Budite spremni za veliki povratak

LIGA ŠAMPIONA

RONALDO NAJAVIO POBJEDU: Budite spremni za veliki povratak

Sport.ba
11. 03. 2019 - 18:38
0
Shares

Ako Juventus misli proći u četvrtfinale Lige prvaka, u utorak će morati napraviti pravi mali podvig i na svom stadionu inače granitnoj odbrani madridskog Atletica zabiti najmanje dva pogotka. Dva za eventualni produžetak, pa onda i još jednoga, ili pak proći na lutriju jedanaesteraca. U svakom slučaju, neće biti lako nakon što su prije tri sedmice poraženi s 2:0 na Wanda Metropolitano stadionu.

ronaldo

Ipak, navijače višestrukog uzastopnog talijanskog prvaka probudio je Cristiano Ronaldo. Ponajbolji fudbaler svijeta poručio je da se Juvents neće predavati i da to uopće nije opcija. Najavio je bespoštednu borbu čitavih 90 minuta.

“Ova ekipa, po mom mišljenju, ima fantastičnu sezonu. Na vrhu smo Serie A sa 16 bodova prednosti i sretni smo kako sve to ide. Osvojili smo Superkup Italije protiv Milana, sada nam je cilj prvenstvo i naravno Liga prvaka. Mislim da smo dobri, puni samopouzdanja – vjerujemo”, rekao je Ronaldo u najavi utakmice pa dodao:

“Želimo da to bude posebna večer.”

ronaldo

“Želim poručiti navijačima da razmišljaju pozitivno, da vjeruju. To je izvedivo, potrebna nam je pomoć da ovaj stadion učinimo prelijepim, svi zajedno. Mi ćemo odraditi svoj posao na terenu, pokušat ćemo postići golove i pobijediti utakmicu, ali potrebna nam je njihova pomoć.”

“Budite spremni za veliki povratak”, rekao je Cristiano Ronaldo.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti