21. 02. 2019 - 09:29
NIJE IZOSTAVLJEN NI PJANIĆ Cristiano Ronaldo na udaru teških...
907
Shares
NIJE IZOSTAVLJEN NI PJANIĆ Cristiano Ronaldo na udaru teških kritika:

LIGA PRVAKA

NIJE IZOSTAVLJEN NI PJANIĆ Cristiano Ronaldo na udaru teških kritika: "Svađa se s navijačima, pa zakasni spriječiti gol"

Sport.ba
21. 02. 2019 - 09:29
0
Shares

Nakon što je s Juventusom izgubio na gostovanju kod Atletico Madrida u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo izložen je napadu italijanskih medija.

5

NA UVREDE ODGOVORIO ISTOM MJEROM Vidno izrevoltirani Ronaldo provocirao Atletico

"Gazzetta della Sport" navela ga je jednog od ključnih razlog za poraz, zajedno s trenerom Massimilianom Allegrijem i kompletnim veznim redom Juventusa.

ronaldo

"Ronaldo se svađao i prepirao s navijačima, te je na njega utjecala odbrana Jana Oblaka u prvom poluvremenu. Na kraju je zakasnio u reakciji nakon slobodnog udarca, što je omogućilo stoperu Godinu da pored njega zabije pogodak za 2:0", piše pomenuti list.

cristiano-ronaldo-3

SVIJET U ČUDU, ČEKA LI GA DRAKONSKA KAZNA?! Pogledajte šta radi Griezmann dok svi slušaju himnu Lige prvaka

"Allegri, jedan od najboljih trenera Evrope, je izgubio dvoboj protiv Diega Simeonea. Atletico je pokazao da je prava momčad, koja je u drugom poluvremenu ulascima Lemara i Corree u potpunosti promijenila 'kožu'. Umjesto četiri radnika u sredini terena dobili su dva trkača na krilima".

atleticoPosebnu kritiku "Gazzetta" je imala prema veznom redu koji je činio Bentancur, Pjanić i Matuidi.

"Bili su među najgorima cijele večeri. Prespori, s premalo ideja, previše izgubljenih duela. Toliko pogrešnih poteza, premalo energije, premalo trke. Ako niste spremni na fizički rat s Atleticom, platit ćete kaznu".

massimiliano-allegri-pjanicPRATI JE 1,6 MILIONA LJUDI, ONA JE NAJZGODNIJA BOSANKA: Ljudi ne mogu skinuti pogled, ali ovo je SAMO POČETAK​

Ronaldo je kao jedan od razloga svog odlaska iz Real Madrida naveo konstantne kritike na njegov račun. Čini se da mu se isto sprema i u dresu Juventusa, pogotovo nakon slabijih utakmica i poraza ekipe. Ipak, revanš je 12. marta, a Staru damu ne smijemo odmah otpisati...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti