12. 02. 2019 - 08:55
SARRIU VRIJEME ISTIČE: Ovo je ultimatum koji je Abramovich...
907
Shares
SARRIU VRIJEME ISTIČE: Ovo je ultimatum koji je Abramovich postavio ispred njega

PREMIERSHIP

SARRIU VRIJEME ISTIČE: Ovo je ultimatum koji je Abramovich postavio ispred njega

Sport.ba
12. 02. 2019 - 08:55
0
Shares

Već smo pisali, Mauricio Sari je "bacio otrovnu strelicu" ka vlasniku Romanu Abramoviču nakon debakla na "Etihadu" i poraza od aktuelnog šampiona rezultatom 6:0. "Plavci" su nedavno doživjeli i poraz u Bornmutu od 4:0, pa je jasno da nešto ne štima, ali Italijan ne odstupa od svoje filozofije.

roman-abramovic-2-620x350

Pominju se već i potencijalni nasljednici, a "Gardijan" piše da Sari ima do kraja mjeseca da spasi posao, inače će uprava "Plavaca", što ne bi bilo prvi put usred sezone, posegnuti za drugim rješenjima.

sarri

Ekipi Čelsija predstoji duel sa Malmeom u Ligi Evrope, apsolutni su favoriti, a jasno je da bi sve osim prolaza Sarija ostavilo bez posla.

Do kraja februara "Plavce" očekuju i tri jako važna duela u domaćim takmičenjima, igraju sa Mančester junajtedom u petoj rundi FA kupa, finale sa Mančester sitijem u Liga kupu, kao i utakmicu 27. kola Premijer lige protiv Totenhema.

Ukoliko Sari ostvari zadovoljavajuće rezultate u ovim mečevima, a jasno je da bi upravu zadovoljili samo trijumfi, pobjeda protiv "Građana" značila bi i osvajanje trofeja, dobiće šansu do kraja sezone.

Mogli bi "Plavci" i preko Lige Evrope da se domognu plasmana u Ligu šampiona, što je svakako imperativ za klub sa "Stamford Bridža".

(Sport.ba)

Učitaj još novosti