11. 02. 2019 - 22:18
PEREZ LUPIO ŠAKOM OD STOL Nema više pojačanja
907
Shares
PEREZ LUPIO ŠAKOM OD STOL Nema više pojačanja

REAL MADRID

PEREZ LUPIO ŠAKOM OD STOL Nema više pojačanja

Beta/Sport.ba
11. 02. 2019 - 22:18
0
Shares

Madridski Real ima turbulentnu sezonu, od odlaska Kristijana Ronalda i Zinedina Zidana imali su brojnih problema, tek u poslednje vrijeme pod palicom Santijaga Solarija bilježe dobre rezultate.

Imali su u prvom dijelu sezone pod Lopetegijem i istorijski niz od skoro 500 minuta bez postignutog pogotka, te je postalo jasno da će imati velikih problema da nadomjeste učinak koji je u klubu prethodnih godina imao Ronaldo.

Najviše su na udaru kritika bili Geret Bejl i Karim Benzema, pa su brojni mediji spekulisali da je želja predsjednika Pereza da u narednom periodu dovede novu "devetku" na "Bernabeu".

Povezivani su sa Levandovski, Vernerom, pa i Kavanijem i Kejnom, ali izgleda da "Los Blankosi" ne traže novog špica.

Prema riječima Florentina Pereza novi napadač im nije potreban, kako već imaju najboljeg na svetu.

"Tvrdim da imamo najbolji tim na svijetu i trofeji koje smo osvojili to potvrđuju.

Nećemo trošiti samo da bi trošili.

Čuo sam i pročitao u raznim medijima da Madrid mora da dovede napadača, ali realnost jasno pokazuje da je Karim Benzema najbolji napadač na svijetu.

Ono na čemu radimo, u bilo kom slučaju, je angažovanje veoma mladih igrača, koji će biti zvijezde budućnosti, kao što su Vinisijus ili Rodrigo, koji je bio kandidat i za Kopa trofej", izjavio je prvi čovjek trostrukog uzastopnog osvajača Lige šampiona.

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti