11. 02. 2019 - 10:25
KAKAV POČETAK SEDMICE ZA NAVIJAČE MANCHESTER UNITEDA: Dvije...
907
Shares
KAKAV POČETAK SEDMICE ZA NAVIJAČE MANCHESTER UNITEDA: Dvije sjajne vijesti za Crvene đavole

PREMIERSHIP

KAKAV POČETAK SEDMICE ZA NAVIJAČE MANCHESTER UNITEDA: Dvije sjajne vijesti za Crvene đavole

Sport.ba
11. 02. 2019 - 10:25
0
Shares

Izgleda da više nema nikakve dileme, Ole Gunar Solskjer će biti novi trener Junajteda. On će dobiti stalan ugovor, dolazak Avrama Glejzera u Evropu i na meč sa Fulamom u stvari je bio signal za sastanak borda direktora na kome je odlučeno da se odustane od potjere za Poketinom.

ole-gunnar-solskajer

Junajted je četvrti, ali i da ne uđe u Ligu šampiona, Solskjer će biti trener. Poslije ovakvog starta i pošto je potpuno promijenio klub nakon smjene Murinja, u Junajtedu vjeruju da su dobili trenera za duži period.

Igrači su uz njega, Matić kaže da se ovakvim serijama stiže do titula, a Fil Džons da pošto su im se svi smijali, sada svi zbog Solksjera zaziru od Junajteda. Dobra vijest stigla je i iz Pariza, Kavani će biti odsutan mjesec dana, dakle PSŽ će bez Nejmara i "El Matadora" morati na duel "Đavolima" čime šanse Junajteda za četvrtfinale rastu.

jones

Vratimo se Solskjeru, on je već konsultovan kada su pojačanja u pitanju, Norvežanin je rekao da se osim kvaliteta igrača mora voditi računa o njegovom karakteru i da li se uklapa u vrijednosti Junajteda. To je potpuno novi pristup, naslijeđen od Ser Aleksa. Solskjer smatra da je to najvažnije i da nije poenta dovoditi superstarove, ako oni donose probleme.

Mnogi ovo smatraju kao upozorenje klubu koji navodno ispituje mogućnost da dovede Nejmara, dok Solskjer smatra da je klubu potreban štoper, ali samo neko ko će se uklopiti odmah i priča se da on preferira igrače koji već nastupaju u PL, konkretno Mekgvajera iz Lestera.

neymar

Bilo kako bilo, ovo je sjajan ponedjeljak za navijače Junajteda, u stvari sjajan period jer dobre vijesti stižu jedna za drugom...

Inače, klub neće objavljivati do kraja sezone odluku oko Solskjera, ali je igračima navodno ona već saopštena.

(Sport.ba)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Učitaj još novosti