09. 02. 2019 - 15:49
BARCELONA VIŠE NEMA STRPLJENJA: Phillipe Coutinho je na...
907
Shares
BARCELONA VIŠE NEMA STRPLJENJA: Phillipe Coutinho je na transfer LISTI I SPREMA SE MOŽDA I NAJVEĆI LJETNI TRANSFER

PRIMERA

BARCELONA VIŠE NEMA STRPLJENJA: Phillipe Coutinho je na transfer LISTI I SPREMA SE MOŽDA I NAJVEĆI LJETNI TRANSFER

Sport.ba
09. 02. 2019 - 15:49
0
Shares

Filipe Kutinjo nije opravdao očekivanja Barselone, od kako je u transferu vrednom oko 150 miliona eura stigao iz Liverpula. U  početku je bio solidan, ali je uslijedio veliki pad forme, ove sezone je neprepoznatljiv i navijači ga često kritikuju.

coutinho

Predsjednik kluba Đozep Marija Bartomeu govorio je o njegvoj sudbini u klubu i istakao je da Kutinjo nije na prodaju. Ipak, sada su stigle nove vijesti, španska "Marka" prenosi da je došlo do preokreta.

Navodno su u Barsi promijenili stav i spremni su da saslušaju ponude za Kutinja. U januaru je Brazilac bio povezivan sa Mančester junajtedom i Čelsijem, jasno, do transfera nije došlo, ali bi svašta moglo da se desi narednog ljeta.

barcelona-messi-coutinho

Mogao bi i dolazak Frenkija de Jonga da utiče na njegovu minutažu u Barsi, svakako je Usman Dembele ispred njega, kada je zdrav, a u s obzirom da je Malkom bio strijelac u Kupu kralja protiv Reala, jasno je da se Kutinjo ne piše dobro.

coutinho

Vidjet ćemo samo da li je Brazilac spreman da se vrati u Premijer ligu i zarije "nož u leđa" navijačima Liverpula, čiji je ljubimac bio dugi niz godina.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti