02. 02. 2019 - 21:54
Messiju je tek sad prekipjelo - održao sastanak i poručio:...
907
Shares
Messiju je tek sad prekipjelo - održao sastanak i poručio: Prodajte jednu od ove dvije zvijezde i dovedite mi ovu ZVIJER

ŽELI PONOVO ZAIGRATI S NEYMAROM

Messiju je tek sad prekipjelo - održao sastanak i poručio: Prodajte jednu od ove dvije zvijezde i dovedite mi ovu ZVIJER

Sport.ba
02. 02. 2019 - 21:54
0
Shares

U Barceloni nisu zadovoljni predstavama dvojice nogometaša koji su trebali biti nasljednici odbjeglog Neymara. Philippe Coutinho i Ousmane Dembele plaćeni su zajedno 255 miliona eura, a te novce nisu uspjeli opravdati na travnjaku.

I dok je 120 miliona eura plaćeni Dembele još i pokazao neke sjajne predstave ove sezone, Coutinho ove sezone nije ni sjena onoga što smo viđali s njegove strane u redovima Liverpoola, koji je zaradio 135 miliona eura za njega.

coutinho2

Iz tog razloga, vrlo su nezadovoljni na Camp Nou, a kako navodi španski tabloid Don Balon, morala je urgirati i glavna zvijezda katalonskog kluba. Prema njihovim napisima, Lionel Messi se sastao s Neymarom kada je Brazilac posljednji put posjetio katalonsku prijestolnicu.

Rekao mu je Argentinac da će – kada se konkretizira prodaja jednog od ove dvojice (preskupih) pojačanja – upravo on izaći u javnost sa zahtjevom od uprave da vrate odbjeglu megazvijezdu iz PSG-a natrag u Barcelonu i da će to biti jedan od načina da stavi pod pritisak upravu kluba.

lionel-messi-neymar

Messi pod hitno želi igrača koji se u potpunosti razumije s njim i Luisom Suarezom u vrhu napada, a ne treba podsjećati koliko je 'MSN' trozubac bio ubojit kada je zajedno harao, osvojivši i Ligu prvaka, uz brojne domaće titule.

suarez

Ipak, pitanje je koliko ima istine u svemu tome, iako je sam Brazilac - navodno - izjavljivao žaljenje zbog odlaska u Pariz. Očito nam ne preostaje ništa drugo nego pričekati ljeto i vidjeti kako će se stvari odviti.

Učitaj još novosti