20. 01. 2019 - 21:37
TRANSFERI UŽIVO: Juventus čini sve da dovede igrača kojeg zovu...
907
Shares
TRANSFERI UŽIVO: Juventus čini sve da dovede igrača kojeg zovu 'novi Pirlo',  Barcelona blizu dogovora sa 16-godišnjom nadom Francuske

POSLJEDNJE INFORMACIJE

TRANSFERI UŽIVO: Juventus čini sve da dovede igrača kojeg zovu 'novi Pirlo', Barcelona blizu dogovora sa 16-godišnjom nadom Francuske

Sport.ba
20. 01. 2019 - 21:37
0
Shares

Stara dama nastavlja raditi na dovođenju mlade nade talijanskog nogometa, Tonalija. 18-godišnji veznjak Perugije često se uspoređuje s Andreom Pirlom.

tonali

Konačno je gotovo! Milan je dogovorio transfer Piateka u svoje redove za 35 miliona eura, uz još dodatne bonuse. Ovo će pokrenuti lavinu drugih transfera uključujući Higuaina i Moratu.

piatek

Barcelona je blizu potpisa mlade nade francuskog nogometa, Luciena Agoumea. Riječ je o 16-godišnjaku koji kao prvotimac nastupa za francuskog drugoligaša, Sochaux.

Španski AS prenosi da, iako još nije službeno, Real Madrid je postigao dogovor s Portom za Edera Militaa. Cijena - 50 miliona eura.

militao2

Ricardo Quaresma je javio upravi Bešiktaša - želim otići. Turski i portugalski mediji prenose da se želi vratiti u 'svoj' Porto.

Milan forsira transfer Groenevelda iz Club Bruggea već ovog januara. Rossoneri su već poslali službenu ponudu u belgijski klub, ali trener Ivan Leko ne želi pustiti tako lako svog igrača, barem ne ove zime. Za igrača su zainteresirani i neki 'premierligaši', ali po svemu sudeći, nogometaš će ostati u Brugge do juna.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti