11. 01. 2019 - 20:05
SARRI NAPROSTO POLUDIO: "Oni nemaju poštovanja, šta oni misle...
907
Shares
SARRI NAPROSTO POLUDIO:

TEMPERAMENTNI TALIJAN

SARRI NAPROSTO POLUDIO: "Oni nemaju poštovanja, šta oni misle ko su"

Sport.ba
11. 01. 2019 - 20:05
0
Shares

Minhenski Bajern na sve načine pokušava da u svoje redove dovede krilnog fudbalera Čelsija Kaluma Hadson-Odoija. Ovaj 18-godišnjak je pokazao da posjeduje ogroman potencijal, kada god je dobio šansu u prvom timu pokazao je da je strašno talentovan.

Ipak, nije imao puno prilika za dokazivanje i to su u Bajernu riješili da iskoriste. Navodno su poslali i četvrtu ponudu na "Stamford Bridž", u iznosu od 40 miliona eura, koliko "Plavci" navodno i traže za usluge svog fudbalera.

Prema pisanjima engleskih medija i sam fudbaler je zatražio od kluba da ga pusti u Nemačku, a nedavno je izjavu povodom potencijalnog tranfera Hadson-Odoija u Minhen dao i sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić, koji je potvrdio interesovanje šampiona Njemačke.

callum-hudson-odoi1

Sari je zgranut ponašanjem njemačkog giganta. "Mislim da je to veoma neprofesionalno od strane Bajerna, jer pričaju o fudbaleru koji je pod ugovorom sa Čelsijem. Nemaju poštovanja prema našem klubu. Ne znam šta bih dodao, nisam upoznat sa situacijom u celosti", izjavio je Sari.

Svestan je iskusni Italijan koliko potencijal mladi Englez poseduje, a pohvalio ga je zbog napretka koji je u poslednje vreme pokazao. Istakao je i da bi voleo da ga zadrži u Londonu.

"Srećan sam zbog njega jer napreduje, pogotovu na defanzivnom planu. Sada mora da radi na kretanju bez lopte, ali on svakako radi veoma naporno i sretan sam zbog njega. Volio bih da ostane ovde", dodao je Sari.

Videćemo kako će uprava kluba sa "Bridža" reagovati nakon izjave italijanskog trenera, u Bajernu sa druge strane ne odustaju.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti