11. 01. 2019 - 13:45
TALIJANSKI MEDIJI TVRDE: Juventus i Inter spremaju...
907
Shares
TALIJANSKI MEDIJI TVRDE: Juventus i Inter spremaju SENZACIONALNI TRANSFER koji će ZATRESTI Italiju!

ŽIVI BILI PA VIDJELI

TALIJANSKI MEDIJI TVRDE: Juventus i Inter spremaju SENZACIONALNI TRANSFER koji će ZATRESTI Italiju!

Sport.ba
11. 01. 2019 - 13:45
0
Shares

Talijanski mediji jutros prenose dvije senzacionalne vijesti o mogućim rošadama u kadru dva ponajbolja talijanska kluba.

Juventus će navodno morati žrvovati Douglasa Costu kako bi doveo svoju veliku želju Paula Pogbu. U međuvremenu nešto istočnije u Milanu Inter također sprema kuhinju, naime, navodno planira Icardijev odlazak nadomjestiti dovođenjem njegovog zemljaka.

pogba2

Tuttosport tvrdi – Manchester United odgovorio je na Juventusov upit za Paula Pogbu – želi Douglasa Costu i novac zauzvrat. Bianconeri navodno dan danas ne mogu prežaliti odlazak francuskog reprezentativca, a Ole Gunnar Solskjaer veliki je obožavatelj Douglasa Coste jer vjeruje da bi njegov set vještina bio ubojit u Premier ligi.

costa-juve

Stara dama bi rado zadržala ubojito krilo i radije bi platila koliko United traži za Pogbu u kešu.

Isti list donosi senzaciju kako „jedino Dybala može nadomjestiti Icardijev odlazak iz Intera, ne potpiše li novi ugovor.“ Direktor Intera Beppe Marotta bio je ključan čovjek u Dybalinom dovođenju iz Palerma u Juventus i trenutno je najjači adut kojeg u ruci ima Inter.

mauro-icardi-radja-nainggolan

Dybala bi u Interu imao zajamčeno mjesto u udarnoj momčadi, ne bi se morao boriti za njega kao što je to slučaj u Juventusu i to je druga jaka karta koju Inter može odigrati u prilog ovoj glasini.

dybala

Problem je jedino što Inter mora pričekati da ga Stara dama stavi na transfer listu jer Marotta ima dogovor sa sadašnjim direktorom Fabijom Paraticijem, u kojem je nekoć radio, kako neće dirati igrače iz svog bivšeg kluba.

pogba-dybala

(Sport.ba)

Učitaj još novosti