19. 12. 2018 - 11:26
Nakon što ih je 'IZRADIO' Ibrahimović, Milan dovodi novog...
907
Shares
Nakon što ih je 'IZRADIO' Ibrahimović, Milan dovodi novog napadača iz španskog VELIKANA

NEZADOVOLJAN SVOJIM STATUSOM

Nakon što ih je 'IZRADIO' Ibrahimović, Milan dovodi novog napadača iz španskog VELIKANA

Sport.ba
19. 12. 2018 - 11:26
0
Shares

Milan pokušava da se vrati na stare staze. Igraju solidno i nalaze se u vrhu italijanske Serije A, ali Leonardo i Gattuso su svjesni da su im potrebna pojačanja u januaru.

milan

Kupili su Paquetu, očekuje se da bi i Fabregas mogao da stigne u Milan, pogotovo nakon što je potpisao novi ugovor sa "Pumom", ali "Rossonerima" su potrebni i napadač i defanzivac.

andre-silva

Prelako su se odrekli mladog Andrea Silve i nakon samo godinu dana ga poslali na pozajmicu u Sevillu, koja je odlučila da ga otkupi. Portugalac igra fantastično i u Milanu sigurno žale zbog ovog poteza, ali sada žele ponovo da sarađuju sa Sevillom i ponovo je u pitanju napadač.

fabregas

Milan želi da dovede Luisa Muriela, Kolumbijca koji nije zadovoljan minutažom u španskom klubu.

Muriel je igrao fantastično u Sampdoriji, pa ga je španski tim 2017. godine kupio za tada ogromnih 20 miliona eura. Ipak, kolumbijski napadač je od tada upisao samo 33 ligaška nastupa i želi da promijeni sredinu.

luis-muriel-sevilla

Milan želi da iskoristi ovu situaciju i vrati dvadesetsedmogodišnjeg napadača u Seriju A. Prva želja je bio Ibrahimović, ali on je produžio ugovor sa LA Galaxyjem i sada Leonardo mora da traži alternative.

ibra3

milan3

gattuso

gattuso-milan

milan

higuain-milan

(Sport.ba)

Učitaj još novosti