16. 12. 2018 - 10:46
SVI SAIGRAČI IZ REALA MU OKRENULI LEĐA: Cristiano Ronaldo je u...
907
Shares
SVI SAIGRAČI IZ REALA MU OKRENULI LEĐA: Cristiano Ronaldo je u kontaktu samo s jednim čovjekom

MARCA

SVI SAIGRAČI IZ REALA MU OKRENULI LEĐA: Cristiano Ronaldo je u kontaktu samo s jednim čovjekom

Sport.ba
16. 12. 2018 - 10:46
0
Shares

Nakon svojih posljednjih izjava u kojima veliča suigrače iz Juventusa u odnosu na bivše iz Reala, Cristiano Ronaldo ostao je sa samo jednom prijatelju u svlačionici madridskog kluba, zaključuje dnevnik Marca...

Podsjetimo, 33-godišnji Portuglac osvojio je s 'kraljevskim klubom' četiri Lige prvaka u posljednjih pet godina te pregršt puta bio proglašen najboljim nogometašem godine, prije nego što je napustio Madrid ovog ljeta i prešao u redove Juventusa.

marcelo-ronaldo
Neku veliku nostalgiju za bivšim klubom Cristiano Ronaldo ne osjeća, ako je suditi po posljednjem intervjuu za Gazzettu dello Sport u kojem je naglasio da nikad nije imao saigrače poput Juventusovih te da je atmosfera u momčadi znatno bolja nego u svlačionici Reala.

Također je naglasio da ne želi da se torinski klub pojača igračima madridskog, osim Marcelom kojeg najviše cijeni. Ako tome pridodamo njegove nedolaske na proglašenja Luke Modrića najboljim nogometašem svijeta, što mu je naš reprezentativac ipak zamjerio, najpoznatiji španjolski dnevnik Marca zaključuje da mu je u Madridu ostao samo jedan prijatelj.

'On je moj prijatelj i bivši saigrač. Jasno je da kad najbolji nogometaš svijeta više nije u tvojoj ekipi, da ti nedostaje,' priznao je za Marcu Brazilac Marcelo i time malo umanjio trenutna priznanja suigraču Modriću, no ostao je Ronaldov obožavatelj do kraja. Jedini u Realovoj svlačionici...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti