11. 12. 2018 - 14:55
ITALIJANI ODUŠEVLJENI Cristiano Jr. osvojio prvi trofej:...
907
Shares
ITALIJANI ODUŠEVLJENI Cristiano Jr. osvojio prvi trofej: Tatice, evo jednog za kolekciju

KAKAV OTAC, TAKAV SIN

ITALIJANI ODUŠEVLJENI Cristiano Jr. osvojio prvi trofej: Tatice, evo jednog za kolekciju

Sport.ba
11. 12. 2018 - 14:55
0
Shares

Kakav i otac, takav sin... Često se ova izlizana fraza upotrebljava, ali rijetko gdje tako savršeno odgovara junacima priče kao u slučaju Cristiana Ronalda i njegovog sina Cristiana Juniora.

cristiano-ronaldo-son-junior-weight

Osim što dijele isto ime i što su fizički identični, u narodu bi se reklo - prava su slika i prilika, njih dvojica dijele i nevjerovatan talent.

cristiano-ronaldo-mario-mandzukic

Cristiano Junior se priključio Juventusovoj U9 momčadi ljetos nakon što je njegov otac potpisao za Staru damu, a sada je osvojio svoj prvi trofej. Pohvalio se time njegov otac na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parabéns ????

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Do prvog trofeja u Italiji je stigao za nešto više od tri mjeseca od svog debija, a da će se isticati među vršnjacima pokazao je već u prvoj utakmici. Juventus je tada slavio nad Lucentom 5-1, a 'mini' Ronaldo je zablistao sa čak četiri postignuta gola!

Sina je u ponedjeljak pohvalio i slavni tata. U intervjuu "Gazzetti", novinar ga je pitao je li Cristiano Junior svjestan da mu je otac velika zvijezda.

"Naravno, on također igra za Juventus i osjeća pritisak igrajući za tako veliki klub i sviđa mu se to", rekao je Ronaldo pa dodao:

cristianojunior1

"Ponekad me pita smije li dovesti dvojicu prijatelja Italijana kući. Ja kažem da smije, a onda on kaže: 'Ali ti moraš biti tu da se mogu slikati s tobom'."

mario-mandzukic-cristiano-ronaldo

pogba-cristiano-ronaldo

portugal-cristianoronaldo

cristiano-ronaldo-3

cristiano-ronaldo-muscle-supplements

cristiano

cristiano-ronaldo-985913

jorge-mendes-y-cristiano-ronaldo-twitter

(Sport.ba)

Učitaj još novosti