11. 12. 2018 - 14:53
Mourinho napravio haos uoči puta u Valenciju: Na kraju...
907
Shares
Mourinho napravio haos uoči puta u Valenciju: Na kraju priključen i jedan 14-godišnjak!

LIGA PRVAKA

Mourinho napravio haos uoči puta u Valenciju: Na kraju priključen i jedan 14-godišnjak!

Sport.ba
11. 12. 2018 - 14:53
0
Shares

Manchester United osigurao je osminu finala Lige prvaka u prošlom kolu pobjedom nad Young Boysima. Mogu Crveni vragovi i do prvog mjesta, ali im treba vlastita pobjeda u kombinaciji s porazom Juventusa u Švicarskoj, a to je već vrlo malo izgledno.

Tako da engleskog giganta očekuje "dosadna" utakmica, koja im praktički ne odlučuje ni o čemu. No, da ne bude dosadno, tu je Jose Mourinho. On je, baš iz razloga što je United siguran putnik u nokaut fazu, odlučio malo promiješati karte i poslati šareni sastav na "Mestallu".

Naravno, fokus je na nedjelji i derbiju s Liverpoolom na "Anfieldu" u engleskom prvenstvu pa će Portugalac sačuvati većinu svojih glavnih poluga. Iz tog razloga je momčadi priključio nekolicinu igrača iz juniorske momčadi poput 17-godišnjih Garnera i Greenwooda.

A to je pak izazvalo lančanu reakciju jer i juniori imaju svoju utakmicu s Valencijom u skupini Uefine Lige mladih. Trenutno su prvi, s tri boda više od Juventusa. Pa je njihov trener, nakon što mu je Mourinho malo prorijedio svlačionicu, u Španiju poveo 15-godišnjeg Fisha te vrlo talentiranog Nigerijca Shoretirea kojemu je samo 14 godina!

(Sport.ba)

Učitaj još novosti