09. 12. 2018 - 11:13
GOTOVO JE, BARCA NADOMAH HISTORIJSKOG TRANSFERA: Suarez je već...
907
Shares
GOTOVO JE, BARCA NADOMAH HISTORIJSKOG TRANSFERA: Suarez je već bivši, dolazi najskuplji napadač na svijetu

DAILY STAR

GOTOVO JE, BARCA NADOMAH HISTORIJSKOG TRANSFERA: Suarez je već bivši, dolazi najskuplji napadač na svijetu

Sport.ba
09. 12. 2018 - 11:13
0
Shares

Barcelona je ponovo na čelu Primere, sinoć je sa čak 4:0 dobila u gostima gradski derbi. Ipak, još dosta toga ne štima baš najbolje u redovima španskih prvaka. Istina, sve je obradovala odlična izvedba Ousmane Dembelea (golčina i asistencija).

messi6

Luis Suarez je već neko vrijeme na blagom udaru kritičara, a čini se da je Barca odlučila srušiti rekord po visini transfera. Naime, engleski "Daily Star" tvrdi kako su Katalonci odlučni u namjeri da sljedećeg ljeta dovedu Harryja Kanea, a pri tome neće žaliti novca.

barc

Engleski medij tvrdi kako je Barcelona spremna ponuditi 200 miliona funti, što je oko 223 miliona eura za Tottenhamovog napadača. Na "Camp Nou" žele zamijeniti vremešnog Luisa Suareza koji i dalje zabija golove, ali koji ipak ima 32 godine, i neće žaliti novce za napadača engleske reprezentacije kojeg bi Spursi mogli prodati jer su im narasli troškovi izgradnje novog stadiona.

Ipak, Tottenham svojeg najboljeg igrača ne želi prodati ispod 150 miliona funti, a Barcelona je spremna ponuditi i više pa je izgledno da bi ovaj transfer mogao nadmašiti onaj Neymarov kada je Brazilac iz Barcelone u PSG otišao za 222 miliona eura. Sigurno je da nas očekuje izuzetno ljeto...

suarez34kane

suarez-dembele

kane2

luissuarez

kane-subasic

messi-rakitic-suarez-barcelona

engleska-rashford-kane

luis-suarez-celebrates-scoring-against-real-madrid-1040x572

kane

(Sport.ba)

Učitaj još novosti