09. 12. 2018 - 10:50
HRVATSKI SELEKTOR NA RASKRSNICI Dalić: Primio sam još bogatiju...
907
Shares
HRVATSKI SELEKTOR NA RASKRSNICI Dalić: Primio sam još bogatiju ponudu i ne znam imam li pravo...

HOĆE LI NAPUSTITI VATRENE?!

HRVATSKI SELEKTOR NA RASKRSNICI Dalić: Primio sam još bogatiju ponudu i ne znam imam li pravo...

Sport.ba
09. 12. 2018 - 10:50
0
Shares

Selektor hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić u razgovoru je za Sportske novosti otkrio kako je dobio novu, bogatiju ponudu, ali da će i dalje ostati izbornik svjetskih viceprvaka:

"Ovih dana došla je još jedna ponuda, friška, aktualna i bogatija nego ona iz Kine o kojoj se pisalo (osam milijuna eura po sezoni). Stalno me netko zove i ponekad se zapitam imam li pravo biti takav prema svojoj obitelji, da odbijam sve te ugovore koje mi nude, jer nogomet je prolazan, danas jesi, sutra nisi. Tko zna hoće li ubuduće biti takvih prilika", započeo je Dalić pa dodao:

dalic12

"Nekad se baš zapitam imam li pravo biti neodgovoran prema sebi i obitelji pa sve to odbaciti. Kad dođe šansa, treba je iskoristiti. Zasad je to tako kod mene, dokle će biti ne znam. Pratim svoj osjećaj, ugovor mi ništa ne znači."

dalic1"Žao mi je jer smo do završnice bili na Final Fouru Lige nacija. Nismo bili daleko od toga. Eto, nismo prošli, primili smo ta dva gola iz prekida. Kad smo trebali dobiti pogotke, to se nije dogodilo, ali pali su u finišu u trenucima naše potpuno kontrole i nemoći Engleza. To je nogomet, uvijek ti se negdje vrati. No, nemam potrebe ni za čime žaliti, ni kukati. Gotovo je, prošlo je, idemo dalje", reko je za SN.

dalic4

Selektora je posebno razveselila ponuda Njemačke, koja želi igrati prijateljsku utakmicu s Hrvatskom:

njemacka

"Odmah u Dublinu, nakon ždrijeba, došao mi je Oliver Bierhoff i ponudio utakmicu. Nijemci su sami prišli nama i nakon ne znam koliko godina kazali da žele s Hrvatskom prijateljski susret. Nažalost, nije se poklopilo. Kad su oni slobodni, mi igramo kvalifikacije. Isto tako javila se Ukrajina, ali ni s njima nemamo iste slobodne termine. To vrijedi i za Dansku. Veseli da su Nijemci došli k nama, konkretno Oliver Bierhoff. Nisam tada o tome htio govoriti nikome, čekao sam. Međutim, vidjelo se da od toga neće biti ništa. Razmijenili smo broj telefona, ali to je ponos, da jedna Njemačka pristupi Hrvatskoj i traži prijateljsku utakmicu."

Učitaj još novosti